Καστανίδης για σκάνδαλο παρακολουθήσεων: Η υπόθεση αυτή δεν θα τελειώσει γιατί δεν πρέπει να τελειώσει

Καστανίδης για σκάνδαλο παρακολουθήσεων: Η υπόθεση αυτή δεν θα τελειώσει γιατί δεν πρέπει να τελειώσει

Τα πυρά του εναντίον όσων επέλεξαν να επικαλεστούν το απόρρητο νίπτοντας τας χείρας τους ευρισκόμενοι ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ.ΑΛΛ., Χάρης Καστανίδης, παραχωρώντας συνέντευξη «στο Κόκκινο 105,5».

Ο βουλευτής υπογράμμισε πως «αυτοί οι τύποι που νομίζουν ότι τηρούν τον όρκο τους, επικαλούνται το απόρρητο. Αν φάνε όμως μια μήνυση πολύ συγκεκριμένα τα πρόσωπα όλα αυτά από το σύνολο των ανθρώπων που συμμετέχουν την Εξεταστική τουλάχιστον για ψεύδη κατάθεση και βρεθούν στον κατάλληλο χρόνο και τρόπο εισαγγελείς αυτής της χώρας που προφανώς ακούν και βλέπουν, αν λοιπόν πάρουν μια μηνυτήρια αναφορά, τότε να δούμε πώς θα εξελιχθεί το πράγμα για όλους αυτούς που αποφασίζουν να συσκοτίζουν την υπόθεση».

«Για να διευκολύνουμε το έργο τους θα ήταν ευχερέστερο αν τους παρείχαμε το πλεονέκτημα της ενημέρωσης και της μηνυτήριας αναφοράς» σημείωσε και αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο όσοι συμμετέχουν στην εξεταστική να «κατέθεταν σε βάρος των κυριών και των κυρίων που κοροϊδεύουν το σύμπαν και έχουν στόχο να διασφαλίσουν ότι δεν θα υπάρξει καμία ρωγμή στο σύστημα εξουσίας».

Κλείνοντας υπογράμμισε «ανεξαρτήτως των πορισμάτων της Εξεταστικής η υπόθεση αυτή δεν θα τελειώσει γιατί δεν πρέπει να τελειώσει».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter