Καστανίδης για σκάνδαλο υποκλοπών: Η κυβέρνηση σβήνει ίχνη – Οι φάκελοι έχουν καταστραφεί (Ηχητικό)

Καστανίδης για σκάνδαλο υποκλοπών: Η κυβέρνηση σβήνει ίχνη – Οι φάκελοι έχουν καταστραφεί (Ηχητικό)

Στο κάδρο των ευθυνών για το σκάνδαλο παρακολουθήσεων τοποθετεί τον Κυρ. Μητσοτάκη ο Χάρης Καστανίδης. «Είναι προφανές ότι η κυβέρνηση καλύπτει τον χρόνο και καλύπτει ίχνη. Θέλει τα ανομήματα της να τα σκεπάσει» τόνισε μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5 και συνέχισε λέγοντας: «είτε εν όλω είτε εν μέρει οι φάκελοι παρακολούθησης Ανδρουλάκη – Κουκάκη έχουν καταστραφεί».

Εν συνεχεία, αναφερόμενος στον πρωθυπουργό, ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, υπογράμμισε πως ο θύτης Κυρ. Μητσοτάκης επιτίθεται στο θύμα, ήτοι στον Νίκο Ανδρουλάκη.

«Είδα για πρώτη φορά την προπέτεια του θύτη απέναντι στο θύμα του. Είναι δυνατόν να απευθύνεται ο θύτης στο θύμα και αντί να ζητά συγγνώμη και να προσπαθεί να βοηθήσει να λέει ότι “εργαλειοποιεί”. Δηλαδή τι να κάνει ο Ανδρουλάκης; Να σιωπήσει;» ανέφερε.

Νωρίτερα, σε άλλη αποστροφή του λόγου του είχε τονίσει: «Όσοι έχουν κληθεί να λογοδοτήσουν έχουν οργανωθεί πίσω από την επιλογή του απορρήτου», ενώ πρόσθεσε: «Όλοι όσοι ήταν “αρμόδιοι”, για να προχωρήσουν στις συνακροάσεις οχυρώθηκαν πίσω από τη γραμμή του απορρήτου κατά παράβαση του κανονισμού της Βουλής και του Ποινικού Κώδικα».

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter