Καστανίδης στο Documento για την αδιάβαστη εισαγγελέα: «Δικαιοσύνη είναι αλήθεια στην πράξη»

Καστανίδης στο Documento για την αδιάβαστη εισαγγελέα: «Δικαιοσύνη είναι αλήθεια στην πράξη»

Το documentonews.gr επικοινώνησε με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και πρώην υπουργό Δικαιοσύνης, Χάρη Καστανίδη, ζητώντας του ένα σχόλιο για τη σοκαριστική άγνοια της αρμόδιας εισαγγελέα για τη διερεύνηση των υποκλοπών, Αγγελική Τριανταφύλλου, αναφορικά με τα τεκμήρια παρακολούθησης του Κωστή Χατζηδάκη ή αλλιώς «στόχου 5046c» της ΕΥΠ.

Διαβάστε επίσης: Σοκ – Η Εισαγγελέας δεν ψάχνει συγκεκριμένα στοιχεία υποκλοπών γιατί δεν γνώριζε όσα δημοσιεύτηκαν για Χατζηδάκη

Ο κ. Καστανίδης επέλεξε να τοποθετηθεί με μια λιτή μεν, μεστή δε σε νόημα δήλωση, υπενθυμίζοντας το απόφθεγμα του Άγγλου πολιτικού και επί δύο θητείες πρωθυπουργού της Βρετανίας κατά τον 19ο αιώνα, Μπέντζαμιν Ντισραέλι, προκειμένου να καταδείξει πως η Τρίτη Εξουσία πρέπει να υπηρετεί την αλήθεια και δη σε υποθέσεις κρίσιμες για την ίδια τη Δημοκρατία.

Δείτε επίσης: Ξανθόπουλος στο Documento για την αδιάβαστη εισαγγελέα: «Η έρευνα πρέπει να στραφεί στους παρόχους γιατί στενεύουν τα περιθώρια»

Η δήλωση του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης:

«Σε μια κρίσιμη υπόθεση για τη Δημοκρατία επιθυμώ να υπενθυμίσω τη ρήση του Μπέντζαμιν Ντισραέλι: “Δικαιοσύνη είναι αλήθεια στην πράξη”».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter