Κατά της διαδικτυακής παρενόχλησης η Μελάνια Τραμπ. Η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ

Κατά της διαδικτυακής παρενόχλησης η Μελάνια Τραμπ. Η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Μελάνια Τραμπ μίλησε σήμερα το πρωί για τις προσπάθειες εξάλειψης του φαινομένου της διαδικτυακής παρενόχλησης, μία από τις βασικές προτεραιότητές της.

«Ας το παραδεχθούμε: η πλειονότητα των παιδιών έχει μεγαλύτερη επίγνωση των προτερημάτων και των παγίδων που κρύβονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε σχέση με ορισμένους ενήλικες» επισήμανε η σύζυγος του Αμερικανού προέδρου κατά τη διάρκεια ενός συνεδρίου για την παρενόχληση στον κυβερνοχώρο, που διεξήχθη στο Μέριλαντ.

Τα κοινωνικά δίκτυα «μπορούν να χρησιμοποιηθούν με πολλούς θετικούς τρόπους, όμως μπορούν να αποτελέσουν και πηγή καταστροφικών συνεπειών εάν χρησιμοποιηθούν λάθος» σημείωσε η Μελάνια Τραμπ, οι δημόσιες παρεμβάσεις της οποίας είναι σπάνιες, μετά την άφιξή της στον Λευκό Οίκο.

Ερωτηθείσα σχετικά με το προφανές χάσμα μεταξύ των προσπαθειών της Μελάνιας στη μάχη κατά της διαδικτυακής παρενόχλησης και της συμπεριφοράς του συζύγου της Ντόναλντ Τραμπ στο Twitter, όπου συχνά πυκνά εξαπολύει δριμείες επιθέσεις εναντίον των αντιπάλων του, η εκπρόσωπος τύπου της Πρώτης Κυρίας απάντησε ότι η Μελάνια Τραμπ «γνωρίζει την κριτική» που ασκείται όμως δεν θα «την αποτρέψει από το να κάνει αυτό που θεωρεί σωστό».

«Ο πρόεδρος είναι υπερήφανος με τη δέσμευσή της προς τα παιδιά και την τόλμη που επιδεικνύει σε όλα όσα αναλαμβάνει» υπογράμμισε η εκπρόσωπος τύπου Στέφανι Γκρίσαμ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter