Κατά τον γ.γ. των Ειδικών Φρουρών οι αστυνομικοί λειτούργησαν «άριστα» στον Ζακ Κωστόπουλο… (Video)

Κατά τον γ.γ. των Ειδικών Φρουρών οι αστυνομικοί λειτούργησαν «άριστα» στον Ζακ Κωστόπουλο… (Video)

Την… υπέροχη δουλειά που έκαναν οι αστυνομικοί, οι οποίοι εμφανίζονται σε βίντεο να κλωτσούν τον ήδη αιμόφυρτο και ακίνητο Ζακ Κωστόπουλο «εξήρε», μετά τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, και ο γ.γ. των Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος.

Κατά τον κ. Μαυροειδάκο λοιπόν οι αστυνομικοί έκαναν άριστα τη δουλειά τους, τηρώντας τις διεθνείς πρακτικές, αμφισβητώντας ακόμη κι ότι ο Ζακ Κωστόπουλος ήταν αναίσθητος την ώρα που προσπαθούσαν να του βάλουν χειροπέδες.

Όπως είπε οι εικονιζόμενοι αστυνομικοί είχαν κληθεί να απαντήσουν σε σήμα για άτομο που έχει διαπράξει ληστεία και κρατείται από περαστικούς και οι εικόνες που αποτυπώθηκαν στο βίντεο είναι η πρακτική της αστυνομίας για να μην τραυματιστεί ο «δράστης» (ο οποίος ήταν ήδη ακίνητος) ή κάποιος πολίτης (ενδεχομένως από αυτούς που τον κλωτσούσαν). Το γεγονός ότι το μαχαίρι το οποίο θεωρήθηκε ότι κρατούσε ο νεκρός εμφανίζεται να το κρατάει χωρίς γάντια ένας από τους αστυνομικούς, θεωρείται επίσης προφανώς η «άριστη» αντιμετώπιση που θα χρειαζόταν και η σήμανση για τα δακτυλικά αποτυπώματα…

Ερωτηθείς για τις κλωτσιές («ψιλοκλωτσιές» κατά την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ) ο Στράτος Μαυροειδάκος δήλωσε… αποστομωτικά ότι δε θα πάνε οι αστυνομικοί με τριαντάφυλλα για να βάλουν χειροπέδες σε άνθρωπο που αντιστέκεται (διότι όλοι είδαν πόσο… αντιστεκόταν πεσμένος στο πεζοδρόμιο ο Ζακ Κωστόπουλος…).

Μάλιστα αμφισβήτησε και το ότι ο νεκρός ήταν αναίσθητος κατά τη διάρκεια των γεγονότων που δείχνει το βίντεο, ενώ έθεσε και θέμα ότι ο Ζακ Κωστόπουλος δεν… έδινε τα χέρια του για να του περάσουν χειροπέδες…

https://www.youtube.com/watch?v=4pie2iJe6_8

Ιδού και το επίμαχο βίντεο προς… επίρρωσιν του αφηγήματος του γ.γ. των Ειδικών Φρουρών…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter