Καταδικάζει την επίθεση στον Στ. Κασσελάκη ο Π. Μαρινάκης: «Ροπαλοφόροι και κουκουλοφόροι δεν έχουν θέση στη Δημοκρατία»

Καταδικάζει την επίθεση στον Στ. Κασσελάκη ο Π. Μαρινάκης: «Ροπαλοφόροι και κουκουλοφόροι δεν έχουν θέση στη Δημοκρατία»

Την κατηγορηματική του καταδίκη για το περιστατικό της φραστικής επίθεσης κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη, εξέφρασε σε ανάρτησή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, τονίζοντας ότι «ροπαλοφόροι και οι κουκουλοφόροι δεν έχουν θέση στη Δημοκρατία».

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αναφέρει «Εκφράζουμε την αυτονόητη και κατηγορηματική καταδίκη μας για την φραστική επίθεση που δέχθηκε απόψε στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, καθώς και για τον τραυματισμό αστυνομικού. Οι ροπαλοφόροι και οι κουκουλοφόροι δεν έχουν θέση στη Δημοκρατία».

Η ανάρτηση που έκανε ο Π. Μαρινάκης:

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Κυριακής, κουκουλοφόροι που συμμετείχαν σε συγκέντρωση των ΛΟΑΤΚΙ κατά της ομοφοβικής επίθεσης εναντίον δύο τρανσέξουαλ ατόμων στη Θεσσαλονίκη, επετέθησαν φραστικά τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανο Κασσελάκη.

Το σκηνικό έντασης σημειώθηκε την ώρα που o Στέφανος Κασσελάκης προσερχόταν στο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ που φιλοξενείται στον κινηματογράφο «Ολύμπιον» για να παρακολουθήσει το ντοκιμαντέρ του Μπάμπη Μακρίδη Unclickable που προβάλλεται στο πλαίσιο του 26ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.

Οι κουκουλοφόροι τον αποκάλεσαν «σκουπίδι» και «καταπιεστή». Λίγα λεπτά αργότερα, η ίδια ομάδα των κουκουλοφόρων επιτέθηκε εναντίον του αστυνομικού που βρισκόταν στην είσοδο του κινηματογράφου. Συγκεκριμένα, ένας εξ αυτών τον χτύπησε στο πρόσωπο με το κράνος που κρατούσε, τραυματίζοντάς τον.

 

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter