Καταδικάζουν οι ΑΝΕΛ την επίθεση στην επιχείρηση της Μαρέβας Μητσοτάκη

Καταδικάζουν οι ΑΝΕΛ την επίθεση στην επιχείρηση της Μαρέβας Μητσοτάκη

«Είναι καταδικαστέες και απαράδεκτες τέτοιου είδους ενέργειες, όπως και οποιαδήποτε πράξη βίας»

«Είναι άλλο μία τέτοια ενέργεια και άλλο να ελέγχεται κάποιος για το αν έχει offshore εταιρεία και αν είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του στο ελληνικό κράτος. Πρόκειται για τη σύζυγο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης που διεκδικεί την ηγεσία της χώρας και πρέπει να ελέγχεται. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο». Αυτό τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου, για την επίθεση με γκαζάκια στην επιχείρηση της Μαρέβας Μητσοτάκη, σε παρέμβασή της στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάϊ.

Ερωτηθείσα για την υπόθεση Novartis έκανε καταρχήν λόγο για «ένα τεράστιο σκάνδαλο σε διεθνές επίπεδο, το οποίο ερευνάται εδώ και δύο χρόνια από τις αμερικανικές Αρχές». «Όσον αφορά τη χώρα μας, καταρχήν υπάρχει πολιτική ευθύνη για το δυσανάλογο κόστος από τις υπερτιμολογήσεις των φαρμάκων, με το οποίο επιβαρύνθηκε ο ελληνικός λαός» επισήμανε η κ. Παπαδοπούλου, προσθέτοντας: «Οι ΑΝΕΛ λέμε ότι πρέπει να χυθεί άπλετο φως σε ό,τι έχει συμβεί και να δούμε σε ποια συμπεράσματα θα καταλήξει η Δικαιοσύνη όσον αφορά το κομμάτι των ποινικών ευθυνών».

Η εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων χαρακτήρισε «απαράδεκτη» τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης όταν μιλά περί «κουκουλοφόρων», γιατί πρόκειται για το νομικό καθεστώς προστασίας μαρτύρων, το οποίο ισχύει διεθνώς και στη χώρα μας από το 2001.

«Είναι πολύ σημαντικό να τηρηθεί η διαδικασία με τον τρόπο που ξεκίνησε για να δούμε ποια θα είναι τα αποτελέσματα. Η κυβέρνηση δεν παρεμβαίνει στη Δικαιοσύνη. Αντιθέτως, την αφήνει να κάνει το έργο της. Πρέπει να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση, να αποδειχθεί τι ακριβώς έχει συμβεί και αν υπάρχουν πολιτικοί που εμπλέκονται» κατέληξε η κ. Παπαδοπούλου.

Σημειώνεται ότι την επίθεση καταδίκασε τόσο το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι απόλυτη και απερίφραστη η καταδίκη μας για την επίθεση με γκαζάκια στην επιχείρηση της κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη. Η προσπάθεια, όμως, του κ. Μητσοτάκη να χρεώσει στην κυβέρνηση την άθλια αυτή ενέργεια είναι επικίνδυνη για τη δημοκρατία και επιβεβαιώνει την ολοκληρωτική του αντίληψη», ανέφερε μεταξύ άλλων στη σχετική ανακοίνωση η Κουμουνδούρου. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter