Καταδίκη δύο νεαρών για οπαδικό επεισόδιο με πυροβολισμούς στην Θεσσαλονίκη

Καταδίκη δύο νεαρών για οπαδικό επεισόδιο με πυροβολισμούς στην Θεσσαλονίκη

Δύο νεαροί καταδικάστηκαν από το μικτό ορκωτό δικαστήριο Κιλκίς για εμπλοκή σε οπαδικό επεισόδιο με πυροβολισμούς τον Ιανουάριο του 2021 στη λεωφόρο Κ.Καραμανλή, στην Ανατολική Θεσσαλονίκη.

Στον 26χρονο και στον 29χρονο  επιβλήθηκαν – αντιστοίχως – ποινές κάθειρξης 7 ετών και 10 μηνών και φυλάκισης 4 ετών.  Το Δικαστήριο δεν τους αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό, ενώ αποφάσισε να τους αφήσει ελεύθερους ενόψει του Εφετείου.

Συγκεκριμένα το  περιστατικό είχε λάβει χώρα σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της Θεσσαλονίκης , και μάλιστα μεσημέρι, με τους αστυνομικούς να καταφέρουν να λύσουν την υπόθεση όταν εντόπισαν τα δύο θύματα σε ιδιωτική κλινική, φέροντας οι ίδιοι τραύματα στα πόδια.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας πήραν μαρτυρίες από κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, ενώ υπήρχε και βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες, κάτι που τους βοήθησε ώστε να ταυτοποιήσουν τους δράστες. Στην απολογία του, ο 26χρονος  ισχυρίστηκε ότι πυροβόλησε στο έδαφος από φόβο. Ο έτερος κατηγορούμενος δεν παρέστη στη δίκη και εκπροσωπήθηκε μέσω των δικηγόρων του.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter