Καταγγελία από φοιτητή: Με απείλησε ο πατέρας μου επειδή είμαι γκέι

Καταγγελία από φοιτητή: Με απείλησε ο πατέρας μου επειδή είμαι γκέι

Μια ανάρτηση στην ομάδα «Γάτες και Γατάκια για ΥΙΟΘΕΣΊΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΣΟΣ» σήμανε συναγερμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στα χιλιάδες μέλη της σελίδας.

Ένας φοιτητής, κάτοικος Ζωγράφου με καταγωγή από την Εύβοια καταγγέλλει μέσω της σελίδας πως δέχτηκε επίσκεψη από τον  πατέρα του, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ, τον απείλησε ακόμα και με την ίδια του την ζωή επειδή του αποκάλυψε πως είναι γκέι.

Ο νεαρός άντρας ζητάει βοήθεια ενημερώνοντας πως είναι πολύ πιθανόν να εγκαταλείψει το σπίτι του, γιατί φοβάται μην του συμβεί κάτι μετά τις απειλές του ιδίου του πατέρα του.

Συγκεκριμένα η ανάρτηση

«SOS από μέρα σε μέρα θα εγκαταλείψω το σπίτι μου ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ είμαι παιδί ενδοοικογενειακής βίας. Εχθές ο ίδιος μου ο πατέρας ήρθε και με απείλησε και δεν πείστηκα ότι θα μείνει στις απειλές με την ίδια μου τη ζωή όντας ομοφυλόφιλος. Δε θα κάτσω εδώ να σχολιάσω και να συζητήσω αυτή την απαίσια κοινωνία που ζω, δε με νοιάζει αυτό, είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Πολλές φορές έψαξα σπίτι για το γάτο μου εγώ αν φύγω μια νύχτα βιαστικά δε ξέρω αν το σπίτι που θα με δεχτεί θα δεχτεί και το γάτο, ούτε μπορώ να ρισκάρω άλλο . Η ψυχική και σωματική υγεία είναι λέξεις άγνωστες για εμένα. Αλλά δε θέλω ο γάτος να βρεθεί στο δρόμο όσο και αν λέω ότι δε μου αρέσουν οι γάτες κι όμως ίσως να πέθαινα για αυτόν. Θέλω ένα άτομο υπεύθυνα να ενδιαφερθεί και να του βρει σπίτι δε θέλω να μένει στο δρόμο. Αν πάνε όλα καλά μπορώ να βοηθήσω και να προσφέρω οικονομικά για τη διαβίωση του. Απλά περνάω απερίγραπτες στιγμές ψυχικής βίας. Περιοχή ζωγράφου Αθήνα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter