Καταγγελία από Γαργαλιάνους: Αστυνομικοί μπούκαραν σε χωράφι για να… κατεβάσουν πανό κατά Μητσοτάκη

Καταγγελία από Γαργαλιάνους: Αστυνομικοί μπούκαραν σε χωράφι για να… κατεβάσουν πανό κατά Μητσοτάκη

Τραμπούκικες ενέργειες από την αστυνομία καταγγέλλουν κάτοικοι των Γαργαλιάνων, κατά την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη σε αγροτικό συνεταιρισμό, στο πλαίσιο της περιοδείας του στη νότια Πελοπόννησο.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτηση που έγινε τη Δευτέρα στο facebook επισημαίνεται ότι η αστυνομία παρενέβη μπουκάροντας σε ιδιωτικό χώρο (χωράφι) δίπλα από τον συνεταιρισμό του Ελαιώνα, το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες του documentonews.gr ανήκει σε έναν από τους πολίτες που θέλησαν να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους για την κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ούτως ώστε να κατέβουν πανό που έγραφαν «Καλέ τι γκόμενος είσαι εσύ;» και «Τι ψηφίσατε ρε μαλάκες».

Στην ανάρτηση τονίζεται ότι οι αστυνομικοί «πήδηξαν από την περίφραξη και μπήκαν παράνομα στο χωράφι που είναι ιδιωτικό», ενώ παράλληλα επισημαίνεται ότι ένας αστυνομικός ακούγεται να λέει «πάρτε του το κινητό», απευθυνόμενος στον πολίτη που κατέγραφε το περιστατικό.

«Θέλαμε με κάπως χιουμοριστικό τρόπο να αναδείξουμε τα κακώς κείμενα της κυβέρνησης», ανέφερε στο documentonews.gr ένας από τους εμπνευστές της διαμαρτυρίας, επισημαίνοντας ότι ήταν ανήκουστο γεγονός η εισβολή με τέτοιον τρόπο σε ιδιωτικό χώρο, όπως επίσης και η απαίτηση να κατέβουν τα δύο πανό τα οποία «δεν είχαν υβριστικό χαρακτήρα». Παράλληλα, οι καταγγέλλοντες στηλίτευσαν ως απαράδεκτο τον τρόπο με τον οποίον παρενέβη η αστυνομία, για να σιγήσει την εν λόγω διαμαρτυρία.

Μυστικά & Documento

17/10/2021, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
Documento Newsletter