Καταγγελία αρχιτέκτονα: Αυθαίρετη η νέα πλατεία Ομονοίας

Καταγγελία αρχιτέκτονα: Αυθαίρετη η νέα πλατεία Ομονοίας

Αρχιτέκτονας εξαπολύει τα βέλη του, μέσω ανάρτησής του στο facebook, κατά του Δήμου Αθηναίων για τη νέα πλατεία Ομονοίας, τονίζοντας ότι αποτελεί αυθαίρετη κατασκευή.

Ο Γιώργος Μαδεμοχωρίτης, αρχιτέκτων – μηχανικός, ο οποίος είχε διατελέσει πρόεδρος του ΣΑΔΑΣ – ΠΕΑ (Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Διπλωματούχων Ανωτάτων Σχολών) στο Τμήμα Αττικής, καταγγέλλει μέσω ανάρτησής του στο facebook ότι η νέα πλατεία Ομονοίας είναι αυθαίρετη, επιρρίπτοντας ευθύνες στον Δήμο Αθηναίων.

Αναλυτικά η καταγγελία του:

«Η νέα πλατεία Ομονοίας. Μας αρέσει η δεν μας αρέσει είναι ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ!!! Άλλωστε υπάρχουν πολλά αυθαίρετα που είναι ωραία, αλλά πάντα είναι αυθαίρετα και πληρώνουν το ίδιο πρόστιμο με τα άσχημα, απλά γιατί ο νόμος είναι νόμος!!! Εδώ το αυθαίρετο το κάνει ο ΔΗΜΟΣ της ΑΘΗΝΑΣ και συνεχίζει στην ίδια λογική με τον προηγούμενο. 

Αν πίστευε σε θεσμούς και νόμιμες διαδικασίες, όπως απαιτεί από τον κάθε πολίτη, θα το πήγαινε σε κρίση του Συμβουλίου Αρχιτεκτονικής, θα έπαιρνε απαλλαγή από το ΣΥΠΟΘΑ, θα έκανε κανονική ανάθεση σε μελετητή μηχανικό που πληρώνει φόρους κλπ κλπ. Τώρα πως θα κατηγορήσει κάποιον που κτίζει αυθαίρετα και πως περιμένει αυτός ο πολίτης να τον σεβαστεί και να τον ακούσει;; Μήπως αυτό είναι ένα τρανό παράδειγμα της υποκρισίας της εξουσίας. Μήπως άσχετα με τους νόμους πιστεύουν στην αυθαιρεσία;; σημ. Η πολεοδομία είναι 100 μέτρα απόσταση!!!»

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2831659700233732&set=a.600937723305952&type=3&theater

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter