Καταγγελία Αυγέρη: Πλεύρης- Γκάγκα διορίζουν στη διοίκηση της «Αγίας Βαρβάρας» υποψήφια της ΝΔ

Καταγγελία Αυγέρη: Πλεύρης- Γκάγκα διορίζουν στη διοίκηση της «Αγίας Βαρβάρας» υποψήφια της ΝΔ

Στη θέση της αναπληρώτριας διοικήτριας του Γ.Ν. ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ «Αγία Βαρβάρα» διορίζεται με υπογραφή Πλεύρη- Γκάγκα, υποψήφια της ΝΔ στις εκλογές του 2019, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε με ανάρτηση της στο Facebook η Αν. Τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Αυγέρη.

Όπως αποκάλυψε μάλιστα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, επισυνάπτοντας πέντε φωτογραφίες, η αρχαιολόγος-πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας στον Δυτικό Τομέα, Δήμητρα Κορμπά, είχε βρεθεί μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε προεκλογική εξόρμηση στο Αιγάλεω τον Μάιο του 2019, ενώ σε προεκλογικό βίντεο, ο Κωστής Χατζιδάκης στήριζε την υποψηφιότητά της χαρακτηρίζοντάς την «κόσμημα».

Μάλιστα, σύμφωνα με τα έγγραφα που έφερε στο φως η Θεοδώρα Αυγέρη, ο διορισμός της Δήμητρα Κορμπά ανακοινώθηκε την 1η Μαρτίου 2023, μία ημέρα δηλαδή μετά την σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.

«Και υποκριτές και αμετανόητοι» σχολιάζει η Αναπληρώτρια Τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ στην ανάρτησή της.

Αναλυτικά η ανάρτηση: 

«Δεν είναι ατύχημα!

Την επομένη της τραγωδίας των Τεμπών(1/3/2023) με υπογραφή Πλεύρη- Γκάγκα διορίζεται στη θέση της αναπληρώτριας διοικήτριας του Γ.Ν. ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ «Αγία Βαρβάρα» αρχαιολόγος -υποψήφια της ΝΔ στις εκλογές του 2019!

-Φωτογραφία 1, η αρχαιολόγος-πολιτεύτρια στον Δυτικό Τομέα- μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε προεκλογική εξόρμηση στο Αιγάλεω, τον Μάιο του 2019!

-Φωτογραφία 2, ως γαλάζια υποψήφια στον Δυτικό Τομέα.

-Φωτογραφία 3, όταν ο Κωστής Χατζιδάκης στήριζε την υποψηφιότητά της με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ χαρακτηρίζοντάς την «κόσμημα»!

Φωτογραφίες 4-5, ο διορισμός της την 1η Μαρτίου 2023 με τις υπογραφές Πλεύρη και Γκάγκα ως αναπληρώτριας διοικήτριας του νοσοκομείου «Αγία Βαρβάρα»!

Και υποκριτές και αμετανόητοι!

Αυτά. Τίποτα άλλο!»

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter