Καταγγελία διαιτητή για επίθεση σε βάρος του: «Δεν θα σε γλιτώσει ούτε ο πατέρας σου»!

Καταγγελία διαιτητή για επίθεση σε βάρος του: «Δεν θα σε γλιτώσει ούτε ο πατέρας σου»!

Όταν στην Super League ή τα υπόλοιπα εθνικά πρωταθλήματα τα επεισόδια είναι κάτι συνηθισμένο πια και δεν αποτελούν είδηση, καταλαβαίνετε τι μπορεί να συμβαίνει στα τοπικά πρωταθλήματα σε όλη τη χώρα, εκεί όπου δεν πέφτουν συχνά (ή και ποτέ) τα φώτα της δημοσιότητας…

Ένα τέτοιο περιστατικό, αποκάλυψε το capitano.gr και συνέβη σε αγώνα Β’ κατηγορίας του τοπικού πρωταθλήματος Λασιθίου. H αναμέτρηση του Λιβυκού με την ΑΟ Σκοπής διακόπηκε στο 75ο λεπτό λόγω επίθεσης στον διαιτητή και με το σκορ στο 2-0 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Το παιχνίδι έγινε στο γήπεδο του Κουτσουρά για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Λασιθίου και τον Β’ όμιλο, από την οποία η νικήτρια ομάδα θα αποκόμιζε προβάδισμα για την κατάληψη της δεύτερης προνομιούχας θέσης στη βαθμολογία, η οποία οδηγεί στην τελική φάση όπου θα κριθεί ο τίτλος του πρωταθλητή και η άνοδος στην Α’ κατηγορία.

Όπως αναφέρει το Capitano.gr, στο 75’ ο ρέφερι απέβαλε παίκτη της γηπεδούχου και αμέσως δέχθηκε επίθεση –όπως κατήγγειλε ο διαιτητής- από 7 ποδοσφαιριστές της γηπεδούχου ομάδας, κάτι που τον ανάγκασε να διακόψει το παιχνίδι.

«Ήρθαν πάνω μου και με έσπρωχναν συνεχώς» έγραψε στο φύλλο αγώνα, στο οποίο ανέφερε ακόμα ότι «προς το μέρος μου κινήθηκε μέλος του Δ.Σ της γηπεδούχου ομάδας και μου είπε: «Eίσαι άσχετος, τα γ@@@ες πάλι. Αυτή τη φορά δεν θα σε γλιτώσει ούτε ο πατέρας σου»! Ο διαιτητής συμπλήρωσε ακόμα ότι «μετά την επίθεση κάλεσα τους βοηθούς μου στα αποδυτήρια όπου φοβούμενοι για τη σωματική μας ακεραιότητα, καλέσαμε την αστυνομία για να μπορέσουμε να αποχωρήσουμε από το γήπεδο».

Δείτε το φύλλο αγώνα:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter