Καταγγελία δικηγόρου για δείπνο «γαλάζιων» σε ταβέρνα στην Παιανία εν μέσω πανδημίας

Καταγγελία δικηγόρου για δείπνο «γαλάζιων» σε ταβέρνα στην Παιανία εν μέσω πανδημίας

Ο δικηγόρος Ισίδωρος Σιδέρης μέσω ανάρτησής του στο Facebook καταγγέλλει πως παρά τα μέτρα κατά του κορονοϊού και το lockdown αλλά και την εστίαση με λουκέτο, ο δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης, οργάνωσε γεύμα σε ταβέρνα με την παρουσία και βουλευτών της Αττικής.

Σημειώνει μάλιστα πως είχαν κρύψει τα αυτοκίνητά τους για να μην αποκαλυφθούν.

Παράλληλα ζητά την παραίτησή τους σημειώνοντας πως αν παραμείνουν θα πρόκειται για ανέκδοτο…

Τι αναφέρει στην ανάρτηση στο Facebook:

Ανευθυνότητα ή Ανοησία ?

Ο δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης χθές (2-2-2021) το βράδυ παρέθεσε δείπνο στην ταβέρνα «Ελαιώνας» στην Παιανία. Στο δείπνο μετείχαν μεταξύ άλλων ο βουλευτής Αττικής Βασίλης Οικονόμου, και οι αντιδήμαρχοι Γεώργιος Δάβαρης και Ιωάννης Σαμωνάς, αγνοώντας την απαγόρευση της λειτουργίας των καταστημάτων εστίασης, την απαγόρευση των συγκεντρώσεων αλλά και όλα τα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο διασποράς του COVID-19 .

Μάλιστα όλοι οι συνδαιτυμόνες είχαν φροντίσει να κρύψουν τα οχήματα τους, ώστε να μην είναι ορατά από τον κεντρικό δρόμο στον οποίο βρίσκεται η συγκεκριμένη ταβέρνα.

Με την συμπεριφορά τους αυτή, φανέρωσαν την ανικανότητά τους να τηρήσουν ακόμη και τα στοιχειώδη μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Και όταν η δημοτική αρχή είτε λόγω ανευθυνότητας είτε λόγω απύθμενης ανοησίας, αδυνατεί να τηρήσει τα απλά στοιχειώδη μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας, τότε κάθε άλλη απαίτηση νομιμότητας και χρηστής διοίκησης μοιάζει ανέφικτη.

Θεωρούμε ότι εάν έχει απομείνει ελάχιστο φιλότιμο τόσο ο δήμαρχος, όσο και οι αντιδήμαρχοι, που μετείχαν στο δείπνο, οφείλουν άμεσα να παραιτηθούν αφού απέδειξαν με την συμπεριφορά τους ότι είναι παντελώς ανίκανοι να εφαρμόσουν ακόμη τα απλά μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας. Η ενδεχομένη παραμονή στις θέσεις τους μετά το χθεσινό δείπνο, θα αποτελεί το πλέον σύντομο ανέκδοτο

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter