Καταγγελία: Έκοψαν το ρεύμα σε οικογένεια με τρία ΑμεΑ για οφειλή 1.000 ευρώ

Καταγγελία: Έκοψαν το ρεύμα σε οικογένεια με τρία ΑμεΑ για οφειλή 1.000 ευρώ
Φωτογραφία αρχείου

Την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος από σπίτι στο οποίο κατοικεί οικογένεια ΑμεΑ στους Αγίους Αναργύρους , έκοψε προκλητικά η ΔΕΗ και ο ΔΕΔΔΗΕ, σύμφωνα με ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Αναπήρων. Όλα αυτά τη στιγμή που το ένα μικρό παιδί χρησιμοποιεί ιατρικό μηχάνημα ύπνου και η οφειλή προς τη ΔΕΗ είναι περίπου 1.000 ευρώ και υπάρχει συνεχώς καταβολή χρημάτων.

«Παρά τις διαμαρτυρίες μας τηλεφωνικά και με email και την πληρωμή του ποσού για τον διακανονισμό που απαιτούσε η ΔΕΗ μέχρι αυτή τη στιγμή 10:30 πμ δεν έχει γίνει επανασύνδεση. Ενώ έγινε καθαρό με όλες τις επικοινωνίες μας ότι πρόκειται για οικογένεια με τρία ΑμεΑ και με μικρά παιδιά εκ των οποίων ο ένας χρησιμοποιεί ιατρικό μηχάνημα ύπνου», αναφέρει.

«Είναι προκλητικοί!» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η επιτροπή. “Θέλουν να μας συνηθίσουν ότι πολλές-πολλές οικογένειες θα παγώσουν μπροστά στον χειμώνα. Γι αυτό η συζήτηση περί επιδότησης της μείωσης καταναλώσεων να ντυνόμαστε καλύτερα και μέσα στο σπίτι και όλα αυτά που θέλουν να μας γυρίσουν στον μεσαίωνα.Το αγωνιστικό αναπηρικό και γονεϊκό κίνημα από την πρώτη στιγμή πρωτοστάτησε στους αγώνες ενάντια στην ακρίβεια και την ενεργειακή φτώχεια. Προειδοποιήσαμε να μην υπάρξει διακοπή ρεύματος σε κανέναν ανάπηρο, σε κανένα λαϊκό σπίτι. Απαιτούμε τώρα να επανασυνδεθεί το ρεύμα στην οικογένεια ΑμεΑ στους Αγίου Αναργύρους χωρίς καμία επιβάρυνση του λογαριασμού με έξοδα επανασύνδεσης» καταλήγει.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter