Καταγγελία: Επιβάτιδα δάγκωσε ελεγκτή για να αποφύγει τον έλεγχο

Καταγγελία: Επιβάτιδα δάγκωσε ελεγκτή για να αποφύγει τον έλεγχο

Σύμφωνα με την καταγγελία, που κάνει το γύρο του διαδικτύου, στη Θεσσαλονίκη νεαρή επιβάτιδα σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ δάγκωσε… ελεγκτή προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο εισιτηρίου.

Η καταγγελία προέρχεται από ανώνυμο προφίλ (εργο οασθ εμπόδια) και δημοσιεύτηκε στην ομάδα του facebook ΕΡΓΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΑΣΘ & ΕΜΠΟΔΙΑ.

Ολόκληρη η καταγγελία:

«Στιγμές αλλοφροσύνης έζησαν σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ σύμφωνα με καταγγελία επιβάτη το Σάββατο ξημέρωμα γύρω στις 5:00 π.μ στο νυχτερινό δρομολόγιο της γραμμής 78Ν Αεροδρομίου, όταν σε έλεγχο εισιτηρίων από τους υπαλλήλους, μια νεαρή κοπέλα πιθανόν μεθυσμένη η κάτι άλλο άρχισε να πηδάει πάνω στα καθίσματα και τους έκπληκτους συνεπιβάτες προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο εισιτηρίου. Αποτέλεσμα ήταν, ένας δαγκωμενος υπάλληλος, ταραχή και ταλαιπωρία των λοιπών επιβατών. Το ερώτημα του καταγγελωντα είναι λογικό και εύλογο γιατί εμείς οι σωστοί επιβάτες θα πρέπει να ανεχόμαστε τους παραβάτες και εν τέλει να επιφορτιζομαστε το κόστος της συμπεριφοράς τους. Για να πιούνε τα ποτά τους έχουν χρήματα όμως για το εισιτήριο τους που κοστίζει μισό η ενα ευρώ ούτε λόγος!»

Πηγή: thestival.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter