Καταγγελία «φωτιά» – Ένστολοι ζήτησαν ονόματα μαθητών που έκαναν κατάληψη

Καταγγελία «φωτιά» – Ένστολοι ζήτησαν ονόματα μαθητών που έκαναν κατάληψη

Σε μια καταγγελία «φωτιά» προχώρησε κατά την διάρκεια της εκπομπής «Ώρα Αιχμής» της ΚΡΗΤΗ TV ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Ηρακλείου Ζαχαρίας Ρηγάκης.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με το neakriti.gr δύο διευθυντές σχολείων του Ηρακλείου που ήταν υπό κατάληψη δέχτηκαν όχληση από ένστολη υπηρεσία ζητώντας τους στοιχεία για τις καταλήψεις αλλά και ονόματα μαθητών. Ο κ. Ρηγάκης προχώρησε σε αυτή την αποκάλυψη τονίζοντας ότι έχει δύο επόμενες καταγγελίες υπογραμμίζοντας ότι αυτές οι τακτικές θυμίζουν άλλες εποχές.

Μάλιστα κατά την διάρκεια του τηλεοπτικού «αέρα» ζήτησε από τον περιφερειακό διευθυντή εκπαίδευσης της Κρήτης Μανόλη Καρτσωνάνη να διερευνήσει αυτές τις καταγγελίες.

Ο κ. Καρτσωνάκης δήλωσε ότι αυτές τις καταγγελίες τις ακούει για πρώτη φορά τονίζοντας ότι η θέση του υπουργείου Παιδείας είναι ξεκάθαρη προς τους περφερειακούς διευθυντές σε όλη την χώρα με σημείο αναφοράς την διαχείριση των καταλήψεων με καθαρά παιδαγωγικούς όρους και τακτικές.

Μάλιστα ο περιφερειακός διευθυντής Κρήτης είπε ότι θα διερευνήσει αυτές τις καταγγελίες καταδικάζοντας αυτές τις τακτικές εφόσον ισχύουν.

Ετικέτες

Μυστικά & Documento

19/03/2023, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter