Καταγγελία για τραμπούκικη επίθεση σε δημοτικό σύμβουλο της «Ανοιχτής Πόλης»

Καταγγελία για τραμπούκικη επίθεση σε δημοτικό σύμβουλο της «Ανοιχτής Πόλης»

Επίθεση και άγριο προπηλακισμό στην πλατεία Κάνιγγος κατήγγειλε ο Ρήγας Αξελός, αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου της Αθήνας και σύμβουλος της παράταξης «Ανοιχτή Πόλη».

Ο ίδιος ανέφερε ότι δέχθηκε αναίτια επίθεση την Παρασκευή 24 Μαρτίου, με το επιτιθέμενο άτομο να του απευθύνει ύβρεις σχετικά με το ξενοδοχείο της Coco-Mat. Σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο εξέφρασε την συμπαράστασή του στον Ρήγα Αξελό και όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι δεσμεύτηκαν να στηρίξουν κάθε προσπάθεια δικαίωσής του.

«Εκφράζουμε τον θυμό μας αλλά και την αποφασιστικότητα μας να παραμείνουμε υπερασπιστές του σκοπού για τον οποίο οι Αθηναίοι και οι Αθηναίες μας έχουν τιμήσει με την ψήφο τους, για μια πόλη που διασφαλίζει την ποιότητα της ζωής των κατοίκων της και τον σεβασμό στον πολιτισμό της. Καμία προσπάθεια εκφοβισμού δεν θα επηρεάσει την στάση και τις αρχές μας», σημείωσε η Ανοιχτή Πόλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας 27 Μαρτίου 2023, ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξής μας και αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ρήγας Αξελός προχώρησε σε μία πολύ σοβαρή καταγγελία. Την Παρασκευή 24 Μαρτίου εντελώς αναίτια δέχτηκε επίθεση και άγριο προπηλακισμό από άτομο στην περιοχή της πλατείας Κάνιγγος. Το επιτιθέμενο άτομο του απηύθυνε ύβρεις και αναίτιες κατηγορίες σχετικά με το θέμα του ξενοδοχείου της εταιρείας Coco-mat που βρίσκεται επί της οδού Φαλήρου.

Σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο εξέφρασε την συμπαράστασή του στον αντιπρόεδρό του και όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι δεσμεύτηκαν να στηρίξουν κάθε προσπάθεια δικαίωσής του. Ωστόσο, έκπληξη προκαλεί το θράσος και η επιθετικότητα που εκδηλώνεται ενάντια στην προσπάθεια να διατηρηθεί η νομιμότητα και η ορθή λειτουργία της πόλης μας. Ήταν πριν δυο εβδομάδες, στην προηγούμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, όταν η Ανοιχτή Πόλη ζητούσε το σεβασμό των κανόνων και την εφαρμογή των δικαστικών αποφάσεων για την περίπτωση του ξενοδοχείου της Coco-mat, που αφορούν την κατεδάφιση δύο παράνομων ορόφων.

Εκφράζουμε τον θυμό μας αλλά και την αποφασιστικότητα μας να παραμείνουμε υπερασπιστές του σκοπού για τον οποίο οι Αθηναίοι και οι Αθηναίες μας έχουν τιμήσει με την ψήφο τους, για μια πόλη που διασφαλίζει την ποιότητα της ζωής των κατοίκων της και τον σεβασμό στον πολιτισμό της. Καμία προσπάθεια εκφοβισμού δεν θα επηρεάσει την στάση και τις αρχές μας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter