Καταγγελία για αθέμιτο ανταγωνισμό για το βίντεο του Άδωνη αλά Ρόκι

Καταγγελία για αθέμιτο ανταγωνισμό για το βίντεο του Άδωνη αλά Ρόκι

Σε μια σοβαρή καταγγελία για αθέμιτο ανταγωνισμό προχώρησε ο πρόεδρος του Συλλόγου Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Αττικής, Κωνσταντίνος Παπούλιας έπειτα από τα βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας με τον Άδωνη Γεωργιάδη να… γυμνάζεται φιγουράροντας στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης Tik Tok.

Ο ίδιος άσκησε σκληρή κριτική στον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος την περίοδο της πανδημίας «άφησε όλο τον κλάδο στο έλεος του Θεού, προσφέροντας επιτρεπτές προκαταβολές για γέλια τις οποίες τώρα τις επιστρέφουμε φυσικά» όπως αναφέρει. Μάλιστα όπως τονίζει τώρα γυμνάζεται σε «κέντρο ευεξίας – δηλαδή χωρίς άδεια γυμναστηρίου υπό την καθοδήγηση μιας γυναίκας η οποία αυτοπροσδιορίζεται ως τι άλλο, personal trainer, και όπως γράφει “τον έχει αναλάβει” κιόλας».

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Αττικής, σχολιάζει παράλληλα πως εκείνος και οι συνάδελφοι του πέρασαν από σαράντα κύματα για δύο χρόνια, με πολλούς να χάνουν ακόμα και τις επιχειρήσεις τους, «για να βλέπουμε τον αρμόδιο υπουργό να επιδεικνύει περίτρανα τον αθέμιτο ανταγωνισμό».

«Ζούμε σε αυτό το κράτος, που λέει στο νομοταγή γυμναστή ότι κακώς είναι νομοταγής, και ταυτόχρονα του τρίβει στη μούρη την παρανομία» τονίζει αφήνοντας αιχμές.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Τι βλέπουμε εδώ;

Είναι ο υπουργός ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης – Adonis Georgiadis που μας είχε κλείσει για ενάμιση χρόνο και άφησε όλο τον κλάδο στο έλεος του Θεού, προσφέροντας επιτρεπτέες προκαταβολές για γέλια τις οποίες τώρα τις επιστρέφουμε φυσικά, σε βίντεο από “κέντρο ευεξίας” – δηλαδή χωρίς άδεια γυμναστηρίου – να γυμνάζεται υπό την καθοδήγηση μίας γυναίκας η οποία αυτοπροσδιορίζεται ως τι άλλο, personal trainer, και όπως γράφει “τον έχει αναλάβει” κιόλας. Με λίγα λόγια όλοι οι συνάδελφοι περάσαμε από σαράντα κύματα για δύο χρόνια και συνεχίζουμε, με πολλούς από εμάς να χάνουν ακόμα και τις επιχειρήσεις τους, για να βλέπουμε τον αρμόδιο υπουργό να επιδεικνύει περίτρανα τον αθέμιτο ανταγωνισμό. Ζούμε σε αυτό το κράτος, που λέει στο νομοταγη γυμναστή ότι κακώς είναι νομοταγης, και ταυτόχρονα του τρίβει στη μούρη την παρανομία.

Μας αξίζει; Πιθανόν. ♥»

Διαβάστε επίσης:

Ο Άδωνης αλά Ρόκι μετά την αποτυχημένη απόπειρα στο τένις

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter