Καταγγελία για ΕΔΕ στον «Άγιο Σάββα» για να τιμωρήσουν νοσηλεύτριες που αρρώστησαν με COVID

Καταγγελία για ΕΔΕ στον «Άγιο Σάββα» για να τιμωρήσουν νοσηλεύτριες που αρρώστησαν με COVID

Για το νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» και τη μεγάλη διασπορά του κορονοϊού έχει γράψει επανειλημμένα το documentonews.gr αλλά αυτή τη φορά η καταγγελία, εφόσον ισχύει ξεπερνάει τα όρια του λογικού.

Όπως καταγγέλλει με ανάρτησή του στο Twitter ο γ.γ. της ΟΕΝΓΕ και νευροχειρουργός, Παναγιώτης Παπανικολάου, η διοικήτρια του «Αγίου Σάββα», Όλγα Μπαλαούρα, αποφάσισε ΕΔΕ «για να τιμωρήσει νοσηλεύτριες επειδή αρρώστησαν οι ίδιες» από κορονοϊό!

Σημειώνεται πως η κυρία Μπαλαούρα είναι σύζυγος του δημοσιογράφου του ομίλου Μαρινάκη Γιώργου Παπαχρήστου και τοποθετήθηκε επικεφαλής του «Αγίου Σάββα» επί της νυν κυβέρνησης.

Γράφει ο ίδιος στο Twitter:

«Αυτή η φαιδρή διοικήτρια του “Άγιου Σάββα” που κάνει πάλι… ΕΔΕ ( ! ) για να τιμωρήσει νοσηλεύτριες ( !! ) επειδή αρρώστησαν οι ίδιες ( !!! ) γιατί παραμένει ακόμα στην θέση της; υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος που δεν τον ξέρουμε αλλά μπορούμε να τον υποψιαστούμε;»

Όπως καταγγέλλει μάλιστα ο φωτογράφος Γιάννης Λώλος στο Twitter οι γιατροί έκαναν και διαμαρτυρία κατά της ΕΔΕ:

«Διαμαρτυρία εργαζομένων στο νοσοκομείο Άγιος Σάββας.

Ο λόγος; Τρεις εργαζόμενοι αρρώστησαν με Covid και η διοίκηση τους περνάει ΕΔΕ.

Άντε τώρα εσύ να το σχολιάσεις ψύχραιμα.

4-12-20»

Διάψευση από τον «Άγιο Σάββα»

Ένορκη Διοικητική Εξέταση για να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εκδηλώθηκαν τα κρούσματα covid-19 στο νοσοκομείο «Ο ‘Αγιος Σάββας», παρά τα αυστηρά υγειονομικά μέτρα που είχαν ληφθεί, παρήγγειλε η Διοίκηση του νοσοκομείου. Επισημαίνει, με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα, ότι η ΕΔΕ κατά τον Υπαλληλικό Κώδικα δεν συνιστά άσκηση ή έναρξη, πολύ περισσότερο, πειθαρχικής δίωξης και δηλούται σαφώς ότι ουδείς εκ των εργαζομένων διώκεται για οτιδήποτε, όπως ψευδώς αναφέρεται στα δημοσιεύματα. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter