Καταγγελία για «μαϊμού» εμβολιασμό εργαζόμενου σε νοσοκομείο

Καταγγελία για «μαϊμού» εμβολιασμό εργαζόμενου σε νοσοκομείο

Τον μαϊμού εμβολιασμό ατόμου που εργάζεται στο νοσοκομείο Μεσολογγίου φαίνεται ότι εντόπισαν εργαζόμενοι του εν λόγω νοσοκομείου γεγονός που κατήγγειλαν στον διοικητή.

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος: «Το εμβολιαστικό κέντρο του νοσοκομείου Μεσολογγίου κατήγγειλε στη διοίκηση του νοσοκομείου ότι την περασμένη Πέμπτη ανακάλυψαν ότι δηλώθηκε υπάλληλος παραϊατρικών επαγγελμάτων του νοσοκομείου στο πληροφοριακό σύστημα ότι έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου, χωρίς να έχει περάσει από το εμβολιαστικό κέντρο και χωρίς να εμφανίζεται ο εμβολιασμός στις δόσεις που χορηγήθηκαν».

«Πρόκειται εάν αποδειχθούν τα καταγγελλόμενα για μαϊμού εμβολιασμό. Ερωτηματικά δημιουργούνται εάν η εν λόγω συνάδελφος έκανε και τη πρώτη δόση» επισημαίνει ο ίδιος και συνεχίζει: «Μπράβο στους συναδέλφους για την αποκάλυψη. Η συνάδελφος με τον μαϊμού εμβολιασμό και συνεργοί συνάδελφοι – εάν αποδειχθούν αληθείς οι καταγγελίες- πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά. Πολύ σωστά η διοίκηση διέταξε ΕΔΕ και έστειλε την υπόθεση στην Εισαγγελία που διεξάγει έρευνα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter