Καταγγελία για εξαφάνιση τυφλής γάτας σε αεροπλάνο – Η απάντηση της εταιρίας

Καταγγελία για εξαφάνιση τυφλής γάτας σε αεροπλάνο – Η απάντηση της εταιρίας

Μια απίστευτη καταγγελία για υπόθεση εξαφάνισης ζώου κατά τη διάρκεια πτήσης ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, ιδιοκτήτρια κατήγγειλε την εξαφάνιση της αγαπημένης της γάτας κατά τη διάρκεια ταξιδιού από τα Χανιά προς το Μόναχο. Μάλιστα όταν η πτήση της Aegean, έφτασε στην Αθήνα η ιδιοκτήτρια αντιλήφθηκε πως η αγαπημένη της γάτα, η οποία είναι τυφλή, χάθηκε.

Όπως καταγγέλλει η ιδιοκτήτρια της γάτας, Mary Gomes, όταν έφτασε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» είδε πως η γάτα της έχει εξαφανιστεί. Οι εκπρόσωποι της Aegean της είπαν πως η γάτα είχε σπάσει το κλουβί!! Σα να μην έφτανε αυτό η εταιρεία διαχειρίζεται την υπόθεση λες και πρόκειται για…βαλίτσα και αποζημιώνει τους ιδιοκτήτες με 100 €. Παράλληλα οι εκπρόσωποι της εταιρείας ενημερώνουν την επιβάτισσα ότι διεξάγονται έρευνες για τη γάτα.

Η Mary Gomes αναφέρει πως το κλουβί ήταν άθιχτο και επομένως το έσπασαν οι υπεύθυνοι της Aegean. Μάλιστα κάνει λόγο για υποτιμητική συμπεριφορά, και σημειώνει πως όταν διαμαρτυρήθηκε για την απώλεια, της είπαν πως μπορούν να της βρουν «άλλη γάτα απ’έξω».

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για μία γάτα που είχε σώσει από τον δρόμο η κόρη της Mary Gomes και επίσης, η γάτα έχει προβλήματα στην όραση. Η Λήδα Σηφοδασκαλάκη, η οποία σύμφωνα με το zoosos.gr είναι μέλος της φιλοζωικής οργάνωσης “Save Animals Chania” έγραψε μεταξύ άλλων:

«Η Μαίρυ πετούσε χθες 08.03.2024 με την πτήση Α3331 από Χανιά προς Μόναχο με 3 μποξ που είχαν 3 γατάκια μέσα. Στην Αθήνα ενημέρωσαν την Μαίρυ ότι το ένα μποξ έφτασε σπασμένο χωρίς το γατάκι μέσα!!!! Το γατάκι χάθηκε το πιο πιθανό μέσα στο αεροπλάνο, καθώς η Μαίρυ έχει έγγραφο από την Aegean ότι τα 3 μποξ φορτώθηκαν κανονικά στην πτήση από Χανιά για Αθήνα..

Οι υπάλληλοι της Aegean φέρθηκαν υποτιμητικά και δεν βοήθησαν καθόλου την Μαίρυ στο αεροδρόμιο της Αθήνας, ενώ φόρτωσαν τα άλλα 2 κλουβιά στην πτήση ανταπόκρισης και η Μαίρυ έπρεπε να φύγει για Μόναχο. Ο σύζυγος της Μαίρυ πήγε στο αεροδρόμιο και ζήτησε να μπει να ψάξει μήπως και βρεί το γατάκι καθώς τον γνωρίζει και γνωρίζει την μυρωδιά του, αλλά δεν τον άφησαν!!! Η υπόθεση θα πάει άμεσα αστυνομία και εισαγγελέα!!! Aegean Airlines κατεβάστε σήμερα στο Αεροδρόμιο «Δασκαλογιαννης Χανια» το αεροπλάνο της πτήσης Α3331 να μπουν ειδικοί άνθρωποι για ζώα να το ψάξουν!!!»

Ακολουθεί ολόκληρη η πρώτη καταγγελία από την Mary Gomes

«Χθες ήταν τα γενέθλια της κόρης μου, και το γατάκι που είχε σώσει από τα σκουπίδια και το οποίο πήγαινε για θεραπεία για να σωθεί το μάτι που του είχε απομείνει, εξαφανίστηκε ανεξήγητα και ύποπτα σε ένα αεροδρόμιο.

Δυστυχώς, πρέπει να δεχτούμε ότι οι αποσκευές χάνονται στις μέρες μας. Είναι όμως απαράδεκτο για ένα ζωντανό πλάσμα.

Τα 3 γατάκια μου και εγώ ήμασταν στο δρόμο από τα Χανιά για το Μόναχο σήμερα. Είχαμε μια ενδιάμεση στάση στην Αθήνα. Όλα ήταν μια χαρά στο check-in στα Χανιά. Τα κουτιά ήταν καινούργια και χωρίς κανένα ελάττωμα.

Στο αεροδρόμιο της Αθήνας, μετά την πρώτη προσγείωση, με κάλεσαν να ελέγξω τα 3 κουτιά μεταφοράς μου.

Το ένα από αυτά ήταν τόσο κατεστραμμένο από πάνω που το γατάκι μου είχε φύγει. Σύμφωνα με το προσωπικό εδάφους του αεροδρομίου της Αθήνας, τα 3 κουτιά μεταφοράς είχαν φτάσει με αυτόν τον τρόπο και το ένα από αυτά χωρίς ζώο.

Δεν μπορούσαν να εξηγήσουν τι είχε συμβεί καθώς δεν είχαν ενημερωθεί για το περιστατικό από την ομάδα στα Χανιά.

Η υπάλληλος που με ενημέρωσε μάλιστα έκανε πλάκα με την κατάσταση και με εμένα, χωρίς να καταλαβαίνει ότι κατανοούσα κάποια από αυτά που έλεγε στη συνάδελφο.

Κανείς από το εμπλεκόμενο προσωπικό δεν με στήριξε, δεν υπήρξε καμία ενσυναίσθηση. Δεν υπήρχε καμία ενημέρωση και έπρεπε να συνεχίσω το ταξίδι μου χωρίς να ξέρω τι είχε συμβεί στο γατάκι μου, το οποίο είναι τυφλό από το ένα μάτι και έβλεπε ελάχιστα στο άλλο.

Συμπτωματικά, όταν κάναμε check in σήμερα, μας δόθηκε για πρώτη φορά ένας κατάλογος ελέγχου, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι η μεταφορά είχε παραδοθεί σωστά σύμφωνα με τον νέο νόμο περί ασφάλειας.

Ο μόνος λόγος που δεν έμεινα στην Αθήνα ήταν επειδή είχα άλλες δύο γάτες που ήταν ήδη στο δεύτερο αεροπλάνο.

Ο σύζυγός μου, που έμενε στα Χανιά, πήγε στο αεροδρόμιο για να προσπαθήσει να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και να πάρει άδεια για να βοηθήσει στην έρευνα στο αεροδρόμιο. Αλλά δεν του επετράπη να μπει για να ψάξει για το γατάκι μας.»

Τέλος, το κείμενο κλείνει με την ιδιοκτήτρια της γάτας να διατυπώνει ένα ερώτημα προς την εταιρεία, για το πού βρίσκεται το γατάκι.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter