Καταγγελία για τη γυναικοκτονία στους Αγ. Αναργύρους: «Το οπτικοακουστικό υλικό που λάβαμε δεν είναι ενιαίο, υπάρχουν κενά»

Καταγγελία για τη γυναικοκτονία στους Αγ. Αναργύρους: «Το οπτικοακουστικό υλικό που λάβαμε δεν είναι ενιαίο, υπάρχουν κενά»

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκύπτει από τις νέεις αποκαλύψεις στην υπόθεση της γυναικοκτονίας της 28χρονης Κυριακής Γρίβα από τον πρώην σύντροφό της έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων.

Όπως αναφέρει η δικηγόρος της οικογένειας της 28χρονης το υλικό από τη στιγμή της δολοφονίας που έχει φτάσει στις Αρχές «έχει κενά, κόβεται». Η Έλενα Τζούλη, μιλώντας στην ΕΡΤ, αρχικά ανέφερε πως, ενώ χτες ήταν προγραμματισμένη η κατάθεση της μητέρας της 28χρονης στις Αρχές, κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό, καθώς βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

«Αυτό που θέλω να σας πω είναι, ότι αποκλειστικά χάρη στην Ανακρίτρια Αθηνών, Παναγιώτα Σούτσου, έγινε δεκτό το αίτημα, το οποίο εγγράφως είχαμε υποβάλει δύο μέρες πριν, και η υπόθεση πλέον τέθηκε στην ορθή βάση της πλήρους διαλεύκανσης.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι υποβάλλαμε αίτημα προκειμένου να κατασχεθεί όλο το οπτικοακουστικό υλικό από το Τμήμα, από κάμερες του ΑΤ, από κάμερες παρακείμενων κατοικιών και καταστημάτων, καθώς, όπως προκύπτει από το υλικό που έχει στα χέρια της η κ. Ανακρίτρια και δόθηκε και σε εμάς ως συνηγόρους, το υλικό δεν είναι ενιαίο, κόβεται, υπάρχουν κενά, τα οποία γεννήθηκαν και στην κυρία Ανακρίτρια», αναφέρει.

Διαβάστε επίσηςΆγιοι Ανάργυροι: Τη σκότωνε και οι αστυνομικοί έλεγαν ότι δεν ξέρουν τι έχει γίνει – Νέο αποκαλυπτικό ηχητικό ντοκουμέντο (Video)

«Δεν θα κάνω χρήση της λέξης μοντάζ, γιατί δεν είμαι τεχνικός καμερών, αλλά γι’ αυτό ζητήσαμε ως οικογένεια της μητέρας της αδικοχαμένης Κυριακής και έγινε δεκτό να κατασχεθεί και να της παραδοθεί σε συνεχή ροή και όχι κομμένο προκειμένου να εξεταστεί και από δικό μας, τεχνικό πραγματογνώμονα της οικογένειας, ώστε να διαπιστωθεί ότι είναι το πρωτότυπο υλικό».

«Αυτό το οποίο ζητάμε είναι όλο το υλικό με συνεχή ροή, και όχι μόνο της ίδιας ημέρας, μιλάμε για ροή τριών ημερών, γιατί αυτό το οποίο έχει στα χέρια της η κυρία Ανακρίτρια κόβεται στο επίμαχο σημείο των 4 προηγούμενων μαχαιριών, που το κορίτσι δεχόταν στο σώμα του, στην ευθεία του φυλακίου», εξήγησε.

Διαβάστε επίσηςΆγιοι Ανάργυροι: Σοκαρισμένη η κοινωνία από τη νέα γυναικοκτονία – Αμείλικτα ερωτήματα για τη στάση της ΕΛ.ΑΣ.

«Σήμερα, λοιπόν, ο πραγματογνώμονας που διόρισε η Ανακρίτρια μαζί με τον τεχνικό σύμβουλο τον δικό μας, του πατέρα και τον τεχνικό σύμβουλο που διόρισε ο δράστης διενεργούν την ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη του, και εντός των επόμενων ημερών, πολύ σύντομα, θα έχουμε το τελικό πόρισμα, το οποίο αναμένουν όλοι με μεγάλο ενδιαφέρον», καταλήγει.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter