Ζητά την ανάκληση των απολύσεων

Καταγγελία ΓΣΕΕ για κερδοφόρα βιομηχανία: Αντί... δώρου, απολύσεις και αποζημίωση με μεταχρονολογημένες επιταγές πελατών

Η διοίκηση της εταιρείας ΣΟΥΛΦΟΥΡ ΕΛΛΑΣ στους Αγίους Θεοδώρους στην Κόρινθο, προχωρά σε απολύσεις, παρά το γεγονός ότι σύμφωνα με τον τελευταίο ισολογισμό η εταιρεία εμφανίζεται κερδοφόρα. Έφτασαν μάλιστα στο σημείο αντί χρημάτων για το δώρο Χριστουγέννων και των αποζημιώσεων, να δίνουν στους εργαζόμενους μεταχρονολογημένες επιταγές πελατών, όπως καταγγέλλει η ΓΣΕΕ με ανακοίνωσή της.

Η Συνομοσπονδία, εκπρόσωποι της οποίας έσπευσαν από την πρώτη στιγμή στην εταιρεία, μαζί με συνδικαλιστές του Εργατικού Κέντρου Κορίνθου, απαιτούν την άμεση ανάκληση των απολύσεων και την παρέμβαση των αρμοδίων υπηρεσιών του Υπουργείου Εργασίας. Ήδη παρενέβη το ΣΕΠΕ, το οποίο προχωρά στον απαιτούμενο έλεγχο των διαδικασιών.

«Πρέπει επιτέλους να μπει τέλος σε τέτοιου είδους ενέργειες, που έχουν έναν και μοναδικό στόχο, τη μεγιστοποίηση του κέρδους στις πλάτες των εργαζομένων που δίνουν τον δικό τους αγώνα για την επιβίωση», τονίζει η ΓΣΕΕ..

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.