Καταγγελία και μήνυση υπέβαλε το #Ενωμένο Μαρούσι στο Σώμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Καταγγελία και μήνυση υπέβαλε το #Ενωμένο Μαρούσι στο Σώμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Καταγγελία και μήνυση στο Σώμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, υπέβαλε ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου, με το συνδυασμό #Ενωμένο Μαρούσι, Γιώργος Καραμέρος.

Η μήνυση συνοδευόταν από πολλά στοιχεία για ψεύτικους λογαριασμούς στο Facebook, που από άγνωστη πηγή χρηματοδότησης προβαίνουν σε χορηγούμενες διαφημίσεις, υπέρ ή κατά δημοτικών παρατάξεων, με συγκεκριμένη στόχευση. 

Αναπαράγουν δε, δήθεν ειδήσεις νεόκοπων στρατευμένων τοπικών ιστοσελίδων, διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα – πρακτικές τις οποίες ο Γ. Καραμέρος χαρακτήρισε ως τις «χειρότερες πρακτικές του κομματισμού, με τρολ που υποστηρίζουν, είτε τον ΣΥΡΙΖΑ, είτε τη Νέα Δημοκρατία, είτε άλλα κόμματα, και μολύνουν την ίδια τη Δημοκρατία». 

Ο κ. Καραμέρος τόνισε ότι αυτά δεν πρέπει να έχουν θέση στο Μαρούσι και ότι «δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να παίζει με τους δημότες και το μέλλον της πόλης μας». Εξέφρασε την πίστη ότι η Ελληνική Αστυνομία θα αποκαλύψει γρήγορα ποιοι κρύβονται πίσω από τα τρολ, τα site χωρίς ταυτότητα και τη χρηματοδότησή της προπαγάνδας τους. Κάλεσε όλες τις δημοτικές παρατάξεις να τις καταδικάσουν δημόσια, καθώς όπως τόνισε, «ο προεκλογικός αγώνας πρέπει να διεξάγεται βάσει προτάσεων και προγράμματος και όχι σε σκοτεινά δωμάτια με βρώμικα πληκτρολόγια».

https://www.documentonews.gr/filegrid/2019/05/08/5cd2efb2825e6332ac122605.pdf

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter