Καταγγελία: Κάνανε έλεγχο στην Τήνο για να μην φωτογραφίσουν τον Μητσοτάκη στις διακοπές του

Καταγγελία: Κάνανε έλεγχο στην Τήνο για να μην φωτογραφίσουν τον Μητσοτάκη στις διακοπές του

Μια άλλη πτυχή της πρωθυπουργικής «πολιτικής» μας ήρθε ως καταγγελία αναγνώστη του Dοcumento και αφορά την τριήμερη «απόδραση» του Κυριάκου Μητσοτάκη και της συζύγου του μόλις άνοιξαν οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος με κάθε πρόσχημα κατά τη διάρκεια των απαγορεύσεων προσπαθούσε να αποδράσει είτε επικαλούμενος τη θέση του είτε, χωρίς καμία δικαιολογία, όπως στην Πάρνηθα, φαίνεται πως δεν ήθελε καμία απολύτως αποτύπωση της ανεμελιάς του στην Τήνο… αφού θέλει να καλλιεργήσει το «σοβαρό» προφίλ σε αντίθεση με τους ανεύθυνους πολίτες…

Και βέβαια δεν κυκλοφόρησε καμία φωτογραφία μέχρι στιγμής από το τριήμερο του πρωθυπουργού στην Τήνο, ενδεχομένως γιατί η επικοινωνιακή του ομάδα δεν ήθελε να επιβεβαιώσει την ανεμελιά του πρωθυπουργού.

Εμείς πάντως λάβαμε την εξής καταγγελία στα γραφεία του Documento:

Καλησπέρα σας . Είμαι από Τήνο και σήμερα το πρωί συνέβηκε το παρακάτω περιστατικό στο ελικοδρόμιο του νησιού .
Έτυχε να περνάω με το αυτοκίνητο μου την ώρα της αναχώρησης με ελικόπτερο του κ. Μητσοτάκη με την σύζυγο του .
Στάθηκα 3 λεπτά για να χαζέψω ….
Ξεκινώντας να φύγω , με σταμάτησαν 2 άτομα της ασφαλείας του πρωθυπουργού οι οποίοι με πολύ άσχημο και επιτακτικό τρόπο μου είπαν να βγω από το αυτοκίνητο και να τους παραδώσω το κινητό μου ….
Χωρίς την επίδειξη καμίας ταυτότητας «άρπαξαν» το κινητό μου και μου επέβαλαν να το ξεκλειδώσω…. ανοίγοντας την συλλογή φωτογραφιών μου , ψάχνοντας για τυχόν φωτό του πρωθυπουργικού ζεύγους !!!!
Φυσικά φωτογραφία δεν υπήρχε γιατί δεν προσπάθησα καν να τραβήξω κάποια !!!!
Κανένας σεβασμός στα δικαιώματα όμως των πολιτών και στα προσωπικά τους δεδομένα !!!!!
Η απάντηση που έδωσε ο «κύριος» της ασφαλείας ήταν ότι «δεν μου έκατσε η φωτό….»

Προφανώς, κάνουν τα πάντα για να μπορέσουν να κρύψουν ένα απλό γεγονός: Τίποτα δεν κρατάει τον πρωθυπουργό στην Αθήνα, ούτε καν οι εκ του θεσμού υποχρεώσεις του!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter