Καταγγελία κατά της «γαλάζιας» προέδρου της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής

Καταγγελία κατά της «γαλάζιας» προέδρου της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής

Η εταιρεία που η ίδια κάλεσε για εξηγήσεις, την κατήγγειλε ότι ήταν νομική σύμβουλος των ανταγωνιστών της.    

Εκτεθειμένη βρέθηκε την Τετάρτη στην Επιτροπή Περιβάλλοντος της Βουλής η πρόεδρος της Επιτροπής και βουλευτής της ΝΔ στην Ηλεία Διονυσία Αυγερινοπούλου, κατά τη διάρκεια συζήτησης με θέμα τις πιθανές περιβαλλοντικές παραβάσεις της εταιρείας συλλογής και διαχείρισης υποπροϊόντων σφαγής Fargeco Hellas η οποία εδρεύει στην Ηλεία.

Η συγκεκριμένη εταιρεία βρίσκεται το τελευταίο χρονικό διάστημα σε δικαστική διαμάχη με ομάδα πολιτών του δ.δ. Αγίων Θεοδώρων του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης, οι οποίοι διαμαρτύρονται για την δυσοσμία που – όπως λένε – αναδύεται από τις εγκαταστάσεις της . Άποψη που αντικρούει η Fargeco Hellas ισχυριζόμενη ότι έχει τοποθετήσει από καιρό ειδικά φίλτρα για τις οσμές ενώ πληροί όλες τις νόμιμες προυποθέσεις μέσω αδειών που έχει πάρει από τις αρμόδιες υπηρεσίες για την λειτουργία της.

Ο εκπρόσωπος της εταιρείας Ανδρέας Αλεξανδρόπουλος κατά την διάρκεια της πεντάλεπτης ομιλίας του στην Επιτροπή Περιβάλλοντος της Βουλής το απόγευμα της Τετάρτης, αποκάλυψε και κατήγγειλε ότι η κ. Αυγερινοπούλου στο πρόσφατο παρελθόν ήταν νομική σύμβουλος της ανταγωνίστριας εταιρείας και έθεσε ευθέως ηθικό ζήτημα προς το πρόσωπό της.

Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Αλεξανδρόπουλος:

«Προσπάθησα πριν από καιρό να σας ενημερώσω με έγγραφα για την εταιρεία που εκπροσωπώ και μου απαντήσατε ότι δεν μπορείτε να εμπλακείτε για λόγους δεοντολογίας επειδή είσαστε νομική σύμβουλος της εταιρείας «Καύσις». Η εταιρεία αυτή είναι η πρώτη ανταγωνίστρια εταιρεία της Fargeco Hellas σε διαχείριση ζωικών υποπροϊόντων . Δεοντολογικά φυσικά τότε και δεν μπορούσατε να ασχοληθείτε με το θέμα μας. Όμως ποτέ δεν ήρθατε έστω να μας επισκεφθείτε και προς μεγάλη μας έκπληξη μας φέρατε σήμερα εδώ».

Πηγή: apokalypseis.com

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter