Καταγγελία κατά της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ράγκμπι: Κάλυψαν την σημαία της Παλαιστίνης με την Ελληνική (Photos)

Καταγγελία κατά της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ράγκμπι: Κάλυψαν την σημαία της Παλαιστίνης με την Ελληνική (Photos)

Σάλος έχει ξεσπάσει μετά την καταγγελία του ψηφιακού δημιουργού Βαγγέλη Στεφάνου κατά της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ράγκμπι για παραποίηση φωτογραφίας και απαράδεκτες συμπεριφορές. Ο ίδιος, ανέβασε φωτογραφία στο instagram από τον αγώνα της Ελλάδας με την Ολλανδία, με μία από τις παίκτριες να κρατά στα χέρια της την σημαία της Παλαιστίνης. Η Ομοσπονδία με τη σειρά της, πήρε τη φωτογραφία και κάλυψε την σημαία της Παλαιστίνης με μία Ελληνική, ενώ όπως καταγγέλλει τον απείλησαν με κυρώσεις.

Ο ίδιος κάνει λόγο για «μικροπολιτικές παθογένειες και απαράδεκτες συμπεριφορές από άλλες δεκαετίες» και συνεχίζει λέγοντας ότι «δείγμα του γιατί ο αθλητισμός στη χώρα μας πάει κατά διαόλου και στηρίζεται μόνο στις προσπάθειες των παικτών που απλά προσπαθούν μόνοι τους».

«Μακάρι να ανακαλέσουν» καταλήγει.

Η φωτογραφία που ανέβασε στον λογαριασμό του ο Βαγγέλης Στεφάνου: 

Η ανάρτηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ράγκμπι Λίγκ:

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Η απαράδεκτη Ελληνική Ομοσπονδία Ράγκμπι Λίγκ Greek Rugby League Federation , παραποιωντας τη φωτογραφία μου από το χθεσινό ματς με την Ολλανδία, αλλα και μη σεβομενη όλους όσους βρέθηκαν εκεί να στηρίξουν την εθνική ομάδα και τις παίκτριες και χειροκροτησαν τις προσπάθειες τους, έσβησε τη σημαία της Παλαιστίνης που κρατήθηκε από μια παίκτρια, σκεπαζοντας την με την ελληνική και απειλώντας με κυρώσεις.

Για άλλη μια φορά, ακόμα και σε ενα τόσο νέο άθλημα και νέα Ομοσπονδία, που όλοι στηρίξαμε εξαρχής, εμφανίζονται μικροπολιτικες παθογένειες και απαράδεκτες συμπεριφορές απο άλλες δεκαετίες, δείγμα του γιατί ο αθλητισμός στη χώρα μας πάει κατα διαόλου και στηρίζεται μόνο στις προσπάθειες των παικτών που απλά προσπαθούν μόνοι τους.
Μακάρι να ανακαλέσουν.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter