Καταγγελία κατοίκου Αγίου Στεφάνου: Είμαστε στο σκοτάδι εδώ και τρεις ημέρες και χωρίς νερό

Καταγγελία κατοίκου Αγίου Στεφάνου: Είμαστε στο σκοτάδι εδώ και τρεις ημέρες και χωρίς νερό

Κάτοικος του Αγίου Στεφάνου Αττικής καταγγέλλει στο documentonews.gr το γεγονός πως το μεγαλύτερο μέρος της περιοχής δεν έχει πρόσβαση σε ρεύμα και νερό.

Η ανετοιμότητα του επιτελικού κράτους να αντιμετωπίσει την επέλαση της «Μήδειας» έχει οδηγήσει στο να αφεθούν στην τύχη τους χιλιάδες νοικοκυριά σε περιοχές που απέχουν μερικές δεκάδες χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας.

Το πρωί της Τετάρτης, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, ανέφερε ότι μέχρι το βράδυ θα έχει αποκατασταθεί το πρόβλημα της ηλεκτροδότησης και της υδροδότησης σε περιοχές όπου επλήγησαν, όπως στα βόρεια της Αττικής, ωστόσο μέχρι στιγμής η πρόοδος φαίνεται αργή και η υπομονή των κατοίκων είναι ήδη εξαντλημένη.

Χαρακτηριστική είναι η καταγγελία κατοίκου του Αγίου Στεφάνου στο documentonews.gr, ο οποίος επεσήμανε ότι η οικία του δεν έχει ρεύμα εδώ και τρεις ημέρες, ενώ παράλληλα δεν έχει πρόσβαση και σε νερό τις τελευταίες 24 ώρες.

Σύμφωνα με τον κάτοικο της περιοχής, το πρόβλημα της ηλεκτροδότησης έχει αποκατασταθεί μόνο σε ορισμένα πολύ κεντρικά σημεία του Αγίου Στεφάνου, με τις υπόλοιπες γειτονιές να παραμένουν ακόμη χωρίς ρεύμα. Συν τοις άλλοις, επεσήμανε και προβλήματα στις τηλεπικοινωνίες.

Παράλληλα, υπάρχουν και πληροφορίες για κυβερνητικό στέλεχος το οποίο διαμένει στην ευρύτερη περιοχή και φέρεται να έχει αποχώρησει από την οικία του λόγω των προβλημάτων ηλεκτροδότησης και ύδρευσης.

Χωρίς νερό και στο Καπανδρίτι

Προβλήματα που αφορούν την υδροδότηση έχουν καταγγελθεί και σε περιοχές όπως το Καπανδρίτι, όπου σπίτια έχουν μείνει χωρίς νερό τις τελευταίες 24ωρες.

Όλα αυτά τα νοικοκυριά αναμένουν άμεσες λύσεις από την Πολιτεία και την κυβέρνηση, κι ενώ ο Νίκος Χαρδαλιάς έχει εξαγγείλει αποκατάσταση προβλημάτων μέχρι το βράδυ της Τετάρτης. Για την ώρα πάντως, τα προβλήματα παραμένουν…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter