Καταγγελία Μπαλαούρα: Βουλευτές της ΝΔ δεν έχουν επιστρέψει το περσινό επίδομα

Καταγγελία Μπαλαούρα: Βουλευτές της ΝΔ δεν έχουν επιστρέψει το περσινό επίδομα

Με μία βαρυσήμαντη καταγγελία επέστρεψε τα πυρά που δέχτηκε από τον Γιάννη Βρούτση ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκης Μπαλαούρας, κατά τη συζήτηση για τη «Διανομή Κοινωνικού Μερίσματος» στην Ολομέλεια της Βουλής.

Ο τομεάχης της ΝΔ από το βήμα της Βουλής προέβη σε δηκτική αναφορά για το γεγονός ότι ο κ. Μπαλαούρας είχε λάβει το περσινό επίδομα που είχε δοθεί στους χαμηλοσυνταξιούχους, ποσό το οποίο επέστρεψε. Συγκεκριμένα, ο κ. Βρούτσης απευθυνόμενος στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως «δεν ψηφίσαμε πέρυσι για να μην το πάρετε εσείς το επίδομα».

Παίρνοντας το λόγο για να απαντήσει επί προσωπικού, ο Μάκης Μπαλαούρας υποστήριξε πως αμέσως επέστρεψε τα χρήματα, όπως επίσης και οι 3-4 ακόμα βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που έλαβαν το εφάπαξ επίδομα. «Το δικός σας κόμμα έβαλε τους βουλευτές να το επιστρέψουν;» ρώτησε τον κ. Βρούτση και κατήγγειλε πως «έχω πληροφορίες ότι δεν το έδωσαν πίσω και αν επιμείνετε θα δοθούν ονόματα…».

Ο Γιάννης Βρούτσης, απαντώντας στον εισηγητή του ΣΥΡΙΖΑ, ο όχι μόνο δεν ζήτησε από τον κ. Μπαλαούρα να κατονομάσει τους βουλευτές της ΝΔ αλλά έριξε τους τόνους και ανασκεύασε τη δήλωσή του. Είπε χαρακτηριστικά πως δεν ήθελε να προσβάλει τον κ. Μπαλαούρα και πως δεν ήταν επί προσωπικού η αναφορά του.

«Mαρέβα Gate»

Ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην εμπλοκή της συζύγου του Κυριάκου Μητσοτάκη στα Paradise Papers. «Χρεοκοπήσατε ανθρώπους, τους δικούς σας όχι» είπε προς τους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόσθεσε ότι «υπάρχουν δικοί σας στα Panama papers και τώρα στα Paradise papers, Μαρέβα Gate».

Μυστικά & Documento

14/08/2022, 05:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter