Καταγγελία νοσηλεύτριας στο documentonews.gr: Mας γυρνάνε στο Νοσοκομείο πριν βγει το αποτέλεσμα του τεστ

Καταγγελία νοσηλεύτριας στο documentonews.gr: Mας γυρνάνε στο Νοσοκομείο πριν βγει το αποτέλεσμα του τεστ

Κάνουν τεστ στους υγειονομικούς αλλά τους ζητάνε να πάνε στη δουλειά πριν βγει το αποτέλεσμα!

Κατά παράβαση μάλιστα και της έγγραφης εντολής που έχουν οι Διοικητές των Νοσοκομείων σύμφωνα με την οποία “στο διάστημα μέχρι την ανακοίνωση του αποτελέσματος ο υπάλληλος δεν θα ασκεί τα καθήκοντα του”.

Αυτό κατήγγειλε στο documentonews.gr  νοσηλεύτρια σε Γενικό Νοσοκομείο της Βορείου Ελλάδος η οποία επέστρεψε από κανονική άδεια (προφανώς πάνω των πέντε ημερών γιατί για λιγότερες ημέρες το τεστ… δεν είναι υποχρεωτικό) , υποβλήθηκε σε τεστ αλλά ο Διοικητής του Νοσοκομείου της ζήτησε να επιστρέψει στο πόστο της πριν βγει το αποτέλεσμα με τον όρο να τηρεί τα μέτρα ασφαλείας (μάσκα κλπ). Μάλιστα ο εν λόγω Διοικητής με έγγραφο του ζητά από το προσωπικό που επιστρέφει από άδεια να φροντίσουν οι ίδιοι για την εξέταση τους.

Εύλογα λοιπόν η νοσηλεύτρια, που περιμένει το αποτέλεσμα του τεστ… δουλεύοντας όμως κανονικά στο νοσοκομείο, αναρωτιέται πόσο ασφαλείς είναι οι ασθενείς, πολλοί από τους οποίους είναι ηλικιωμένοι, και με τους οποίους έρχεται σε στενή επαφή προκειμένου να φροντίσει τις ανάγκες τους. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter