Καταγγελία ΟΕΝΓΕ: Η κυβέρνηση απολύει επικουρικό γιατρό, μητέρα μονογονεϊκής οικογένειας με ανήλικο τέκνο!

Καταγγελία ΟΕΝΓΕ: Η κυβέρνηση απολύει επικουρικό γιατρό, μητέρα μονογονεϊκής οικογένειας με ανήλικο τέκνο!

Την ίδια περίοδο που η κυβέρνηση στέλνει φύλλα πορείας σε πάνω από διακόσιους αυτοαπασχολούμενους γιατρούς για να καλύψει κακήν-κακώς τις τραγικές ελλείψεις υγειονομικού προσωπικού στα δημόσια νοσοκομεία και που το μόνιμο ιατρικό προσωπικό του ΕΣΥ είναι στα όρια της φυσικής εξάντλησης, τα διορισμένα όργανά της στις διοίκησης των νοσοκομείων απολύουν “μάχιμους” γιατρούς επειδή αντιδρούσαν και δημοσιοποιούσαν την τραγική κατάσταση που βιώνουν στους χώρους εργασίας τους.

Όπως κατήγγειλε χθες η ομοσπονδία των νοσοκομειακών γιατρών, ΟΕΝΓΕ, η κυβέρνηση απολύει επικουρικό γιατρό, μητέρα μονογονεϊκής οικογένειας με ανήλικο τέκνο!

Η ΟΕΝΓΕ στην καταγγελία της τονίζει πώς “μετά την απόλυση του συναδέλφου Κώστα Καταραχιά, επικουρικού ακτινολόγου και προέδρου του
σωματείου των εργαζομένων του Αγίου Σάββα, λόγω συνδικαλιστικής δράσης, η κυβέρνηση απολύει συνάδελφο επικουρικό γαστρεντερολόγο στο νοσοκομείο Χατζηκώστα Ιωαννίνων. Η συνάδελφος μπήκε στο στόχαστρο του διοικητή του νοσοκομείου Χατζηκώστα επειδή διεκδίκησε τα αυτονόητα! Απαιτούμε να μην απολυθεί η συνάδελφος επικουρικός!»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter