Καταγγελία Πατούλη για Νέα Οδό: Να κάνει σωστά τη δουλειά της (Video)

Καταγγελία Πατούλη για Νέα Οδό: Να κάνει σωστά τη δουλειά της (Video)

Την ανάδοχο εταιρεία που διαχειρίζεται τη Νέα Οδό, για το κλείσιμο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, κατήγγειλε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

Μιλώντας στο Open, είπε πως πρέπει να μπουν μηχανήματα και να ανοίξει ο δρόμος για να μην κοπεί η χώρα στη μέση ενώ όπως επισήμανε πως εξήγησε ο κ. Πατούλης, το κομμάτι του δρόμου από το ύψος της Καλυφτάκη στη Μεταμόρφωση και πάνω είναι στην αρμοδιότητα της αναδόχου εταιρείας.

«Η Νέα Οδός πρέπει να καταλάβει ότι έχει ευθύνη. Αν έχει 30 μηχανήματα κι έπρεπε να έχει 80, ας το είχε υπολογίσει», είπε. Παράλληλα, κάλεσε την εταιρεία «να αναλάβει τις ευθύνες της ακόμα και τώρα και να βάλουν μηχανήματα για να ανοίξει ο δρόμος».

Είπε ακόμα: «δεν μπορούμε να κλείνουμε δρόμους προληπτικά. Σε κάθε περίπτωση ναι μεν έχουμε έντονο φαινόμενο αλλά δεν μπορεί από τις 08.30 να αποφασίσει η Νέα Οδός να σταματά τα βαρέα οχήματα και να έχει δημιουργήσει μποτιλιάρισμα στον Κηφισό. Αν είναι κλειστή η εθνική οδός αντιλαμβάνεστε ότι οι πάροδοι θα έχουν μπλοκαριστεί».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter