Καταγγελία ΠΝΟ: Πολλαπλά τα κρούσματα το τελευταίο δεκαήμερο σε πλοία – Ζητά να ληφθούν μέτρα

Καταγγελία ΠΝΟ: Πολλαπλά τα κρούσματα το τελευταίο δεκαήμερο σε πλοία – Ζητά να ληφθούν μέτρα

Για «πολλαπλά κρούσματα κορονοϊού covid-19 το τελευταίο δεκαήμερο σε πλοία της ακτοπλοΐας» κάνει λόγο σε σημερινή της ανακοίνωση η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία, ζητώντας από την κυβέρνηση την άμεση λήψη μέτρων για την προστασία τόσων των μελών του πληρώματος όσο και των επιβατών.

Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι «μέσω του Ειδικού Τμήματος Επιθεώρησης, Παρακολούθησης και Ελέγχου έχει έρθει σε επικοινωνία με τις λιμενικές Αρχές και με την Υπηρεσία Υγειονομικού (ΥΥ) του Λιμενικού ζητώντας την άμεση λήψη όλων των απαραίτητων και ενδεικνυόμενων μέτρων και την εφαρμογή των επιβαλλόμενων υγειονομικών πρωτοκόλλων, για να προστατευθούν αποτελεσματικά, τόσο τα μέλη του πληρώματος, όσο και οι επιβαίνοντες κάθε πλοίου».

«Η κρισιμότητα της όλης κατάστασης και των περιστάσεων δεν αφήνουν κανένα περιθώριο εφησυχασμού και ολιγωρίας. Ζητούμε την άμεση παρέμβαση του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και όλων των αρμοδίων, για την αποσόβηση δυσμενέστερων επιπτώσεων για την προστασία όλων» προσθέτει στην ανακοίνωσή της η ΠΝΟ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter