Καταγγελία ΠΟΕΔΗΝ: Επτά ώρες αναμονής στο «Αγλαΐα Κυριακού» για μία εξέταση σε εμπύρετα παιδιά

Καταγγελία ΠΟΕΔΗΝ: Επτά ώρες αναμονής στο «Αγλαΐα Κυριακού» για μία εξέταση σε εμπύρετα παιδιά

Μεγάλη ήταν η ταλαιπωρία για εκατοντάδες παιδιά και τους γονείς τους, οι οποίοι χρειάστηκε να περιμένουν μέχρι και επτά ώρες στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» για μία εξέταση.

Σύμφωνα με την καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ και του Μιχάλη Γιαννακού, η ουρά της αναμονής αριθμούσε 100 παιδιά με πυρετό στις 20:45 της Κυριακής.

«Το Αγλαΐα Κυριακού χθες και σήμερα (σ.σ Σάββατο και Κυριακή) έχει διπλή εφημερία. Γίνεται πραγματικός χαμός. Το προσωπικό σε απόγνωση. Χθες η αναμονή για εξέταση ήταν 8 ώρες και ότι οι γονείς ενημερώνονται ότι η αναμονή για εξέταση θα είναι 6,5 ώρες έως 7 ώρες και τους προτείνουν αν θέλουν να πάνε στο Παιδιατρικό στη Πεντέλη Το Παιδιατρικό Πεντέλης εφημερεύει κανονικά όλο το 24ωρο σήμερα αν και στο σύστημα εμφανίζεται ότι η εφημερία του ξεκινάει 12 το βράδυ Η ταλαιπωρία για τα παιδάκια και τους γονείς απίστευτη. Το λιγοστό προσωπικό τρέχει και δεν φθάνει», επεσήμανε ο κ. Γιαννακός.

Παράλληλα, σημείωσε ότι παρατηρείται μεγάλη αύξηση των παιδιών που προσέρχονται στο «Αγλαΐα Κυριακού» και στα άλλα παιδιατρικά νοσοκομεία με πυρετό, καθώς παρατηρείται έξαρση της γρίπης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter