Ο Παύλος Πολάκης καταγγέλλει Πατούλη για σκανδαλώδεις «γαλάζιες» προμήθειες υλικών

Ο Παύλος Πολάκης καταγγέλλει Πατούλη για σκανδαλώδεις «γαλάζιες» προμήθειες υλικών

Ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ και αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών της Κ.Ο του κόμματος φέρνει στο «φως» νέο περιστατικό υπερκοστολόγησης προϊόντων με… γαλάζιο υπόβαθρο στην Περιφέρεια Αττικής.

Στην ανάρτησή του, ο Παύλος Πολάκης βάλλει κατά του Γιώργου Πατούλη που «συνεχίζει ακάθετος, σε νέες περιπέτειες».

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει ότι η Περιφέρεια Αττικής προμηθεύεται υλικά για τα σχολεία και άλλα δημόσια κτίρια, πληρώνοντας 1.860 ευρώ για το κάθε ένα από τα 500 συστήματα, ενώ τα ίδια υλικά μπορούν να βρεθούν στη λιανική σε τιμές που κυμαίνονται μεταξύ των 500-700 ευρώ.

Παράλληλα, ο Παύλος Πολάκης σημειώνει ότι ο διαγωνισμός δόθηκε σε εταιρεία που ανήκει στον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών. «Έκανε τόσο αγώνα για τους βουλευτές της Α’ Αθήνας της ΝΔ. Να μην ανταμειφθεί;», διερωτάται χαρακτηριστικά ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αναλυτικά:

Ο ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ !!!Σε νέες περιπέτειες….Προμηθεύεται «ηλεκτρικά χειροκίνητα σάρωθρα» και «απολυμαντες» για τα σχολεία και λοιπά δημόσια κτίρια με 930.000 ευρώ τα 500 συστήματα .Δηλαδη με 1860 ευρώ το ένα!!!Το ότι το βρίσκεις με 500-700 ευρώ στην ελεύθερη αγορά της λιανικής είναι λεπτομέρεια!!!Το δίνει δε, με ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ αυτή τη φορά στην εταιρεία AUTOMOTIVE SOLUTIONS του κυρίου ΚΑΦΟΥΝΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών (!!!) που συνεργάζεται θεσμικά με την περιφερεια Αττικής !!!! «Δικό»μας παιδί βέβαια, έκανε και τόσο αγώνα για τους βουλευτές της Α Αθηνας της ΝΔ .Να μην ανταμειφθεί;;;;Δείτε τις φωτό με τη σειρά ….

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter