Καταγγελία Πολάκη: Στελεχώνουν νοσοκομεία για περιστατικά κορονοϊού με γιατρούς… διαφόρων ειδικοτήτων

Καταγγελία Πολάκη: Στελεχώνουν νοσοκομεία για περιστατικά κορονοϊού με γιατρούς… διαφόρων ειδικοτήτων

Ακόμη ένα περιστατικό που αναδεικνύει το επιτελικό «αλαλούμ» και τη σύγχυση στην οποία βρίσκεται η κυβέρνηση Μητσοτάκη, όσον αφορά τη διαχείριση της πανδημίας του κορονοϊού, έφερε στο «φως» ο Παύλος Πολάκης.

Ο Βασίλης Κικίλιας ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα το σχέδιό του για το «νέο ΕΣΥ», που περιελάμβανε μεταξύ άλλων τη μετατροπή δημοσίων νοσοκομείων σε νοσοκομεία αποκλειστικά για Covid-19 περιστατικά.

Το σχέδιο της «επιτελικής» κυβέρνησης φάνηκε εξ αρχής διάτρητο καθώς οι μετατροπές των υγειονομικών δομών προχώρησαν δίχως πρόβλεψη για προσλήψεις εξειδικευμένου προσωπικού.

Παράλληλα, για την κάλυψη των αναγκών σε ιατρικό προσωπικό, επιστρατεύονται γιατροί… ασχέτων με τον κορονοϊό ειδικοτήτων, σε μία προσπάθεια να «μπαλώσουν» οι τρύπες.

Όπως καταγγέλλει ο Παύλος Πολάκης, με απόφαση διοικητή, κοινοποιήθηκαν στους γιατρούς του Σισμανόγλειου οι συνθέσεις των εννέα νέων κλινών για Covid-19 περιστατικά, οι οποίες θα στελεχωθούν με… χειρουργούς, ρευματολόγους και… ουρολόγους!

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ «ΣΧΕΔΙΟ» όχι μπούρδες!!!

Το Σισμανόγλειο έγινε νοσοκομείο κοβιντ.

Προσπαθούν να το αδειάσουν από προχθές ,ενώ εφημέρευε κιολας ταυτοχρονα ,στέλνοντας περιστατικά στον ιδιωτικό τομεα (ΟΠΟΥ

ΠΑΛΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΤΟΥ ΚΕΝ -ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΝΟΣΗΛΕΙΟΥ-ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΘ)

Σήμερα με απόφαση διοικητή κοινοποίησαν στους γιατρους τις νέες 9 κλινικές που «έφτιαξαν»για να γίνει «κορωνονοσοκομειο»

ΔΕΙΤΕ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΩΝ ΚΛΙΝΙΚΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΠΝΕΥΜΟΝΙΕΣ ΑΠΟ ΚΟΒΙΝΤ!!!

Χειρουργοί ,αγγειοχειρουργοί, ρευματολόγοι, ΩΡΛ, ουρολόγοι κλπ! (Φωτό 1-4)

Προγραμματισμένο χειρουργειο ΔΕΝ μπορείτε να κάνετε, αλλά αν κατά τη διάρκεια της νοσηλείας σας από Covid-19, πάθετε καμία χολοκυστίτιδα,η σκωληκοειδίτιδα, η νεφρολιθίαση, η περιαμυγδαλικό απόστημα, η κανένα ανεύρυσμα αορτής κάτι θα γίνει!

ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!

Να το «θωρακισμένο ΕΣΥ» που μας έλεγαν ένα χρόνο!

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ!

ΥΓ .Ελα τα τρολ του υπογείου του Μοσχατου τώρα όλα μαζί :«Ναι αλλά ο Πολακης καπνίζει»….

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter