Καταγγελία Ραγκούση: Ο κ. Γεραπετρίτης είπε ψέματα σε όλη τη Βουλή (Photo)

Καταγγελία Ραγκούση: Ο κ. Γεραπετρίτης είπε ψέματα σε όλη τη Βουλή (Photo)

Ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης προσπάθησε χθες στην ομιλία του στη Βουλή να πείσει τους πάντες πως η επιλογή του Συμβουλίου Διοίκησης της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας θα γίνεται από επιτροπή που η συμμετοχή του ΑΣΕΠ θα έχει την πλειοψηφία.

Ωστόσο, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης με ανάρτησή του στα social media προχώρησε σε μια σοβαρή καταγγελία – αποκάλυψη στην οποία όπως φαίνεται και από το φωτογραφικό υλικό το οποίο ανήρτησε μόνο δύο από τα πέντε μέλη της επιτροπής για την επιλογή του Συμβουλίου Διοίκησης της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας είναι του ΑΣΕΠ. 

Η ανάρτηση του Γιάννη Ραγκούση

«Να ζητάει το λόγο ο υπουργός μετά την ομιλία σου και να λέει ότι κάνεις λάθος που τους κατηγορείς ότι ελέγχουν κομματικά την επιτροπή που θα επιλέξει τη διοίκηση της αρχής διαφάνειας (αυτή που συντάσσει τα πορίσματα για τα σκάνδαλα του ΚΕΕΛΠΝΟ κλπ)», σημειώνει στη σχετική ανάρτησή του, περιγράφοντας την επίμαχο στιγμή στο κοινοβούλιο.

«Να ισχυρίζεται μπροστά στην ολομέλεια του κοινοβουλίου ότι έχει ήδη αναθέσει την επιλογή στον ΑΣΕΠ και μόνο», συνεχίζει. «Και αφού ελέγχεις τα επίσημα κείμενα να διαπιστώνεις ότι έχει πει ψέματα μπροστά σε όλους διότι μόνο 2 από τα 5 μέλη της επιτροπής επιλογής είναι του ΑΣΕΠ», επισημαίνει ο Γιάννης Ραγκούσης.



Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter