Καταγγελία Ραγκούση: «Η κυβερνητική ΕΥΔΑΠ κόβει το νερό σε πολίτες της Β´ Πειραιά για 150€»

Καταγγελία Ραγκούση: «Η κυβερνητική ΕΥΔΑΠ κόβει το νερό σε πολίτες της Β´ Πειραιά για 150€»

Σε μια σοβαρή καταγγελία προχωράει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης που υποστηρίζει πως εδώ και μέρες πληθαίνουν οι καταγγελίες που έρχονται στα χέρια του από πολίτες που κατοικούν στη Νίκαια, το Κερατσίνι και το Πέραμα και αδυνατούν να πληρώσουν της ΕΥΔΑΠ με αποτέλεσμα να προχωράει στη διακοπή του νερού για ποσά 100 και 150 €.

«Η εξοργιστική απόφαση του Δ.Σ. της ΕΥΔΑΠ να διακόπτει το νερό των σπιτιών από τις φτωχογειτονιές και τους μεροκαματιάρηδες της Β΄ Πειραιά, φέρει φαρδιά-πλατιά την υπογραφή της αντίληψης της κυβέρνησης Μητσοτάκη» επισημαίνει ο Γιάννης Ραγκούσης και προσθέτει:

«Πρόκειται για μία απόφαση που γίνεται ακόμη πιο εξοργιστική, όταν κάποιος διαβάσει ότι σύμφωνα με τον νέο κανονισμό αποδοχών που υιοθέτησαν τα γαλάζια golden boys της εταιρείας, οι διακοπές νερού σε όσους χρωστάνε στην ΕΥΔΑΠ έχουν καταστεί ως κίνητρο για να αποκτούν έξτρα αμοιβές και μπόνους αποδοχών.

Η ΕΥΔΑΠ υποχρεούται να προσκομίσει το σύνολο των στοιχείων που της ζητήθηκαν με εξαιρετικά επείγον έγγραφο που υπογράφω ως Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ της Β΄ Πειραιά, για τον συνολικό αριθμό εντολών διακοπής υδροδότησης, τον συνολικό αριθμό εκτέλεσης εντολών διακοπής, καθώς και τα ποσά οφειλών, σε Δραπετσώνα-Κερατσίνι, Κορυδαλλό, Νίκαια, Πέραμα και Σαλαμίνα.

Η ανάλγητη και απάνθρωπη λειτουργία της κυβερνητικής ΕΥΔΑΠ, δεν θα μείνει αναπάντητη ούτε από την κοινωνία, ούτε από τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία».

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter