Καταγγελία – σοκ: Αστυνομικός χτύπησε ασθενή με ψυχιατρικά προβλήματα στο «Σωτηρία»

Καταγγελία – σοκ: Αστυνομικός χτύπησε ασθενή με ψυχιατρικά προβλήματα στο «Σωτηρία»

Την αστυνομία για τον… αστυνομικό (!) κάλεσε εργαζόμενη στο νοσοκομείο «Σωτηρία».

Όπως καταγγέλλει, καταθέτοντας μάλιστα και επισήμως μήνυση, αστυνομικός επιτέθηκε, μπροστά στα μάτια της, λεκτικά και σωματικά σε μία κοπέλα, που χρήζει ψυχιατρικής βοήθειας, ενώ εκείνη περίμενε στον χώρο αναμονής του νοσοκομείου.

Το «αμάρτημά» της; Απλά «τόλμησε να σηκωθεί απλά από την καρέκλα που περίμενε κοντά στο τρίωρο», όπως εξηγεί σε ανάρτησή της στο Facebook, που παράλληλα δημοσιεύει και τη μηνυτήρια αναφορά με την ελπίδα να βάλει «ένα λιθαράκι στην προστασία» των ατόμων με ψυχιατρικές ασθένειες υπογραμμίζοντας πως «δεν είναι σάκοι του μποξ» αλλά «ματωμένες ψυχές που οφείλουμε να προστατεύσουμε».

Όταν, λοιπόν, σηκώθηκε η γυναίκα -που ήταν δεμένη με χειροπέδες-«ο αστυνομικός εκνευρίστηκε τη βούτηξε απ το μαλλί, την έριξε κάτω, την κλώτσησε, της έριξε χαστούκια κ σπρώχνοντάς τη βίαια την έβαλε να καθίσει πάλι στη θέση της. Δεν τον προκάλεσε, δεν προσπάθησε να διαφύγει, δεν έκανε τίποτα που να δικαιολογεί τη βία του», εξηγεί.

«Η κοπέλα, έχοντας φανερά πρόβλημα, μιλούσε μόνη της όπως συνηθίζουν πολλοί ασθενείς που χρήζουν ψυχιατρικής βοήθειας, παρ’όλα ταύτα όμως δεν είχε προκλητική ή επιθετική συμπεριφορά», αναφέρεται στη μήνυση.

«Να σέβονται οι κύριοι αστυνομικοί λοιπόν τον ιερό χώρο ενός νοσοκομείου κ τους ασθενείς που συνοδεύουν», τονίζει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της στο Facebook.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter