Καταγγελία στην ΕΠΟ εις βάρος προέδρου Ένωσης για σεξουαλική παρενόχληση

Καταγγελία στην ΕΠΟ εις βάρος προέδρου Ένωσης για σεξουαλική παρενόχληση

Για σεξουαλικό bullying κατηγορείται ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ και υποψήφιος_x000D_
με την παράταξη του Γιώργου Πατούλη στις Περιφερειακές εκλογές, _x000D_
Δημήτρης Γιαρένης.

Το πρώην μέλος της ΕΠΣΑΝΑ Γιώργος Νικολάου κατέθεσε καταγγελία στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ κατά του Γιαρένη για σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος της υπαλλήλου της Ενωσης Σοφίας Δογραμμάτζη. Μεταξύ άλλων ζητείται να επιβληθούν πειθαρχικές κυρώσεις σε βάρος του Γιαρένη, «επειδή ο καταγγελλόμενος πρόεδρος, εκμεταλλευόμενος την δεσπόζουσα θέση του, μόλις ανήλθε στον προεδρικό θώκο, προκειμένου να εκδικηθεί την γραμματέα της ΕΠΣΑΝΑ, γιατί δεν είχε υποκύψει στις πολλαπλές σεξουαλικές πιέσεις και παρενοχλήσεις του, μετέτρεψε τον χώρο εργασίας της σε χώρο ψυχολογικών μαρτυριών μεταβάλλοντας συνεχώς προς το δυσμενέστερο τις συνθήκες εργασίας της και ειδικότερα περικόπτοντας τον μισθό της και τελικά καταγγέλλοντας παράνομα την σύμβαση εργασίας της»!

Η υπόθεση έχει απασχολήσει και την ποινική δικαιοσύνη και σύμφωνα με την καταγγελία η γραμματέας της Ποδοσφαιρικής Ενωσης έχει κερδίσει και το Εφετείο.

Αναλυτικά η καταγγελία του Γ. Νικολάου στην Επιτροπή Δεοντολογίας:

«ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΟ

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΙΤΗΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Του Γεωργίου ΝΙΚΟΛΑΟΥ, τέως μέλους του ΔΣ της ΕΠΣΑΝΑ

Κ Α Τ Α

Του Δημητρίου ΓΙΑΡΕΝΗ, Προέδρου της ΕΠΣΑΝΑ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ :

1.ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΣΙΜΙΤΖΟΓΛΟΥ,

2.ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΑΣΚΗΣΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟ,

Με την παρούσα ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩ στην Επιτροπή Σας, τον Πρόεδρο της ΕΠΣΑΝΑ, κ. Δημήτριο ΓΙΑΡΕΝΗ, για τα παρακάτω αναλυτικά περιγραφόμενα πειθαρχικά αδικήματα που εμπίπτουν στον ισχύοντα Κώδικα Δεοντολογίας της ΕΠΟ. Συγκεκριμένα :

Α.ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΕΡΟΣ

Ο καταγγελλόμενος ασχολείται για πολλά χρόνια με τα ποδοσφαιρικά κοινά, ξεκινώντας από ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής και διατελώντας πρόεδρος του ερασιτεχνικού ποδοσφαιρικού σωματείου “Α. Ο. ΑΝΟΙΞΗΣ” από το 1999 έως το 2016,οπότε εξελέγη Πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ.

Μάλιστα από τον Αύγουστο του 2017 μέχρι σήμερα είναι και αναπληρωματικό μέλος της Επιτροπής Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών (ΕΙΠ) της ΕΠΟ.

Στα πλαίσια των προσπαθειών του να αναρριχηθεί στην προεδρία της ΕΠΣΑΝΑ, τον Απρίλιο του 2013 κατασκεύασε σε συνεργασία με τους Βασίλειο ΝΙΚΟΛΑΟΥ και Κυριάκο ΠΕΠΠΑ, τον ιστότοπο “EPSANASECRETS. GR”

Αρχικοί ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας ήταν ο καταγγελλόμενος κι ο πρόεδρος του σωματείου “ΑΟ ΚΟΥΒΑΡΑ” Αθανάσιος ΛΑΜΠΡΟΥ, μετά όμως την διάρρηξη των σχέσεων τους, από το Φθινόπωρο του 2013 την διαχείριση ανέλαβε μόνο ο καταγγελλόμενος, ο οποίος ΉΤΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΩΝ.

Από την 5.2.2005 είχε προσληφθεί ως γραμματέας στην ΕΠΣΑΝΑ η Σοφία ΔΟΓΡΑΜΜΑΤΖΗ και με αφορμή τον μισθό της που τον θεωρούσε υπερβολικό, ο καταγγελλόμενος προέβη κατ’ εξακολούθηση και συστηματικά σε σειρά δυσφημηστικών κι εξυβριστικών σχολίων και φωτογραφικών χυδαίων χαρακτηρισμών, αναγόμενων στο σεξ!

Ενδεικτικά αναφέρω τις αναρτήσεις στο ιστολόγιο από 21.6.2013 έως 25.9.2014:

Α.”ΣΙΔΗΡΑ ΚΥΡΙΑ, GOLDEN GIRL ΣΟΦΑΚΙ”,

Β. “Η ΚΑΘΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΜΕΙΒΕΤΑΙ ΜΗΝΙΑΙΑ ΜΕ 1.460€ ΚΑΘΑΡΑ. ΤΕΛΙΚΆ ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟ ΜΙΣΘΟ; “,

Γ. “ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΣΙΔΗΡΑ ΚΥΡΙΑ ΚΙ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ; “

Δ.” ΤΙ ΖΗΤΟΥΣΕ ΣΑΝ ΤΡΕΛΗ Η ΣΙΔΗΡΑ ΚΥΡΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΌΤΑΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΤΣΙΓΑΡΟ; ΑΠΑΝΤΗΣΗ:ΠΙΠΑ.

(ΉΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΝΑΣΤΑΤΩΜΕΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΈΠΙΑΝΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ) “

Ε.” ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΛΑΠΙΠΕΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ Ο ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ; “….

Μετά από αυτή την απαράδεκτη, ανήθικη κι αντιδεοντολογική συμπεριφορά, η πρώην γραμματέας άσκησε την από 30.10.2017 αγωγή της, επί της οποίας εκδόθηκε η υπ. Αριθμ. 11013/2018 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών που την δέχθηκε και υποχρέωσε τον καταγγελλόμενο να της καταβάλλει το ποσό των 20.000€.

Στη συνέχεια αυτός άσκησε έφεση επί της οποίας εκδόθηκε πρόσφατα η υπ. Αριθμ. 4376/2020 απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Αθηνών, η οποία την απέρριψε και δέχθηκε τα εξής :

Α. “ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΑΦΗΝΟΝΤΑΙ ΣΑΦΗ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΟΤΙ Η ΕΝΑΓΟΥΣΑ ΈΤΥΧΕ ΕΥΜΕΝΟΥΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΛΟΓΩ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΠΟΥ ΜΕΤΗΡΧΕΤΟ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΑΥΤΗΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙ.”

Β. “ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΟΤΙ Ο ΕΝΑΓΟΜΕΝΟΣ ΉΤΑΝ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ. “

Γ.” Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΈΝΟΡΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΑΡΤΥΡΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΥ. “

Δ.” Η ΕΠΣΑΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΕΝΑΓΟΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ, ΌΣΟ ΉΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟ ΑΝΟΙΞΗΣ, ΤΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕ. “

Ε.” ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΆΛΛΗ ΜΑΡΤΥΡΑ, Ο ΕΝΑΓΟΜΕΝΟΣ ΈΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΣΑΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΗΣ. “

ΣΤ.” ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΎΠΑΡΞΗ ΕΜΠΑΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΝΑΓΟΜΕΝΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΕΝΑΓΟΥΣΑ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ. “

Ζ.” ΈΤΣΙ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΕΙΤΑΙ Η ΑΔΙΚΟΠΡΑΞΙΑ ΤΗΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗΣ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗΣ, ΓΙΑ ΔΕ ΤΟΥΣ ΧΥΔΑΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ Η ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΕΞΥΒΡΙΣΗΣ. “

Παράλληλα η πρώην γραμματέας είχε καταθέσει κατά της ΕΠΣΑΝΑ στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών και την από 14.7.2017 αγωγή της, όσον αφορά την καταγγελία της σύμβασης της έναν χρόνο μετά την ανάληψη της προεδρίας από τον καταγγελλόμενο, η οποία απορρίφθηκε με την υπ. Αριθμ. 224/2018 απόφαση.

Όμως η ενάγουσα άσκησε την από 20.3.2018 έφεση της, η οποία έγινε δεκτή από το Μονομελές Εφετείο Αθηνών με την υπ’ αριθμ. 1478/2019 απόφαση του, με την οποία ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΘΗΚΕ Η ΑΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟ 23.6.2017 ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟ 11.6.2010 ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΤΟ ΕΝΑΓΟΜΕΝΟ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΝΑΓΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΣΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥΣ!

Β. ΝΟΜΙΚΟ ΜΕΡΟΣ

1.Συμφωνα με το άρθρο 1 του ισχύοντος Κώδικα Δεοντολογίας της ΕΠΟ, περί ΠΕΔΙΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ, οι διατάξεις του Κώδικα καταλαμβάνουν κάθε ανήθικη κι αντιδεοντολογική συμπεριφορά που σημειώθηκε ακόμα κι εκτός αγωνιστικών χώρων!

2.Συμφωνα με το άρθρο 2 παρ. γ του Κ. Δ. περί ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΟΥ ΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΙ, οι διατάξεις του εφαρμόζονται επί αξιωματούχων και μελών του ΔΣ της ΕΠΟ και των Ενώσεων.

3.Συμφωνα με το άρθρο 3 του Κ. Δ. περί ΧΡΟΝΙΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ, οι διατάξεις του εφαρμόζονται επί συμπεριφορών ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥΣ, οι οποίες έλαβαν χώρα κατά το παρελθόν, ακόμα και σε χρονικό διάστημα πριν από την ψήφιση του.

4.Συμφωνα με το άρθρο 12 παρ. 1 του Κ. Δ. περί ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΩΞΗΣ, ο χρόνος παραγραφής κατά κανόνα των αδικημάτων, εκτός αντίθετης πρόβλεψης, είναι δέκα χρόνια.

5.Συμφωνα με το άρθρο 13 του Κ. Δ. περί ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ οι αξιωματούχοι πρέπει να φέρονται με γνώμονα την ηθική και να μην καταχρώνται την κυριαρχική θέση τους για οικονομικά ή προσωπικά συμφέροντα.

6.Συμφωνα με το άρθρο 24 του Κ. Δ. περί ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΛΛΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ.

Ως παρενόχληση νοείται κάθε συστηματική κι επαναλαμβανόμενη εχθρική ενέργεια.

Επίσης στην παρ. 2 του ίδιου άρθρου ρητά ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ.

Ως παρενόχληση κατά το γράμμα και την ratio του ποδοσφαιρικού νομοθέτη νοείται κάθε ανεπιθύμητη σεξουαλική προσέγγιση, χωρίς την συναίνεση του παρενοχλούμενου .

ΕΠΕΙΔΗ έχω έννομο συμφέρον να προβώ στην παρούσα καταγγελία ενώπιον της Επιτροπής Δεοντολογίας, λόγω της ιδιότητας μου, είτε ως επί χρόνια μέλους του ΔΣ της ΕΠΣΑΝΑ, είτε ως ενεργού ποδοσφαιρικού παράγοντα διαφόρων ποδοσφαιρικών σωματείων – μελών της ΕΠΣΑΝΑ που εξακολουθεί να παρακολουθεί και να συμμετέχει στα αγωνιστικά και διοικητικά δρώμενα της Ένωσης,

ΕΠΕΙΔΗ επίσης σε συνεργασία με άλλους παλιούς και νυν παράγοντες του τοπικού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την αναβάθμιση του σε αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο, ασκώντας εποικοδομητική κριτική και υποβάλλοντας αναπτυξιακές προτάσεις, γεγονός που δυστυχώς ενοχλεί τον καταγγελλόμενο Πρόεδρο σε τέτοιο βαθμό που συνεχίζει να καταφεύγει σε αντιδεοντολογικές ενέργειες, ακόμα και με κατασκευασμένες εναντίον μου μηνύσεις για δήθεν δυσφήμηση του κλπ.

ΕΠΕΙΔΗ ο καταγγελλόμενος είναι υπότροπος, όσον αφορά την καταδίκη του για πειθαρχικό αδίκημα του Κώδικα Δεοντολογίας, καθώς, μετά από την τότε καταγγελία των ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΥ-ΣΠΑΝΕΑ, είχε τιμωρηθεί από την Επιτροπή Σας με διετή ποινή, η οποία όμως παρά την διατήρηση της από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, είχε μεταρρυθμισθεί σκανδαλωδώς σε ποινή απλής επίπληξης από το τότε Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ!

ΕΠΕΙΔΗ η καταγγελλόμενη συμπεριφορά και οι πειθαρχικά ελεγκτέες πράξεις, όχι μόνο εμπίπτουν στις εφαρμοστέες διατάξεις του Κώδικα Δεοντολογίας αλλά κι επιβάλλουν την παραδειγματική τιμωρία του, ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΜΑΣΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ!

ΕΠΕΙΔΗ ο καταγγελλόμενος πρόεδρος, εκμεταλλευόμενος την δεσπόζουσα θέση του, μόλις ανήλθε στον προεδρικό θώκο, προκειμένου να εκδικηθεί την γραμματέα της ΕΠΣΑΝΑ, γιατί δεν είχε υποκύψει στις πολλαπλές σεξουαλικές πιέσεις και παρενοχλήσεις του, μετέτρεψε τον χώρο εργασίας της σε χώρο ψυχολογικών μαρτυριών μεταβάλλοντας συνεχώς προς το δυσμενέστερο τις συνθήκες εργασίας της και ειδικότερα περικόπτοντας τον μισθό της και τελικά καταγγέλλοντας παράνομα την σύμβαση εργασίας της!

ΕΠΕΙΔΗ ο καταγγελλόμενος δεν είναι ένας απλός ποδοσφαιρικός παράγων αλλά ένας ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ, καθώς εκτός από πρόεδρος μίας μεγάλης Ένωσης, κατέχει την θέση του αναπληρωτή προέδρου σε μία άκρως σημαντική επιτροπή της ΕΠΟ, δηλαδή ΕΚΤΕΛΕΙ ΔΙΚΑΙΟΔΟΤΙΚΟ ΈΡΓΟ ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΆΛΛΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΙ ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ!

ΕΠΕΙΔΗ μία τέτοια προσωπικότητα δεν δικαιούται να κατέχει θέσεις ποδοσφαιρικής εξουσίας, γιατί ούτε μπορεί να διαπαιδαγωγήσει, ούτε εμπνέει εμπιστοσύνη οτι θα λειτουργήσει κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του με γνώμονα την Ηθική και την Δεοντολογία.

ΕΠΕΙΔΗ η παρούσα καταγγελία μου αποδεικνύεται κι από τις προσαγόμενες Εφετειακές αποφάσεις υπ. Αριθμ.1478/2019 και 4376/2020, οι οποίες δικαίωσαν την ενάγουσα, πρώην γραμματέα της ΕΠΣΑΝΑ, και νυν μάρτυρα επί της παρούσας διαδικασίας, επί των αγωγών της κατά της ΕΠΣΑΝΑ και του Δημητρίου ΓΙΑΡΕΝΗ.

ΕΠΕΙΔΗ από το σώμα των προσκομιζόμενων αποφάσεων αποδεικνύεται ότι ο καταγγελλόμενος, προκειμένου να καταλάβει την ποδοσφαιρική εξουσία της ΕΠΣΑΝΑ, μετήλθε κάθε ανέντιμο κι ανήθικο μέσο και υπό τον μανδύα του δήθεν ενημερωτικού site στόχευσε και προσέβαλε αδίστακτα την προσωπικότητα όχι μόνο της Γραμματέως αλλά και των μαρτύρων.

ΕΠΕΙΔΗ το τσουνάμι των αποκαλύψεων για το sexual bullying ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, πλην όμως μόνο το άθλημα του ποδοσφαίρου έχει την πολυτέλεια να διαθέτει μία ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ που η FIFA την επέβαλε στην Πολιτεία και στην ΕΠΟ, κυρίως για αδικήματα που απαξιώνουν την ΗΘΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙΤΕ ΆΜΕΣΑ ΚΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ ΡΑΘΥΜΙΑ ΣΑΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΈΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ, ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΠΛΕΥΣΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΝΗΘΙΚΕΣ ΚΙ ΑΝΤΙΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ!

ΕΠΕΙΔΗ δηλώνω για την υποστήριξη της καταγγελίας μου, ως μάρτυρες τους :

1.Σοφία ΔΟΓΡΑΜΜΑΤΖΗ, κάτοικο Θεσσαλονίκης,

2.Γεώργιο ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟ, κάτοικο Παλλήνης

ΕΠΕΙΔΗ προσκομίζω ως συνημμένες και τις σχετικές δηλώσεις των δύο μαρτύρων,

ΕΠΕΙΔΗ έχω καταθέσει στον λογαριασμό της ΕΠΟ το προβλεπόμενο παράβολο.

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ

Και με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος μου

ΣΑΣ ΖΗΤΩ

ΝΑ επιληφθείτε άμεσα της παρούσας καταγγελίας μου και

ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ εις βάρος του καταγγελλόμενου τις δέουσες πειθαρχικές κυρώσεις κατ ‘εφαρμογήν του ισχύοντος Κώδικα Δεοντολογίας της ΕΠΟ».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter