Καταγγελία στο Documento: «Μας ανάγκασαν να πληρώσουμε διόδια – Ταλαιπωρούν τον κόσμο»

Καταγγελία στο Documento: «Μας ανάγκασαν να πληρώσουμε διόδια – Ταλαιπωρούν τον κόσμο»

Μία σοβαρή καταγγελία στο documentonews. gr έκανε οικογένεια με οικία στο Γύθειο οι οποίοι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν εσπευσμένα την περιοχή μετά την εκκένωσή της, λόγω της μεγάλης φωτιάς που μαίνεται στην περιοχή.

Όπως καταγγέλλουν, φτάνοντας στα διόδια της Κορίνθου η διέλευση όχι μόνο δεν είναι ελεύθερη αλλά υπέστησαν ταλαιπωρία εφόσον το μηχάνημα POS των διοδίων δεν λειτουργούσε και τους ζήτησαν να πληρώσουν σε μετρητά τα οποία όμως δεν είχαν μαζί τους.

Στο αίτημά τους να τους αφήσουν να περάσουν, καθώς πίσω υπάρχει φωτιά και δημιουργείται τεράστια ουρά, η υπάλληλος ενημέρωσε την προϊσταμένη της, η οποία απάντησε: «δεν φεύγουν εάν δεν πληρώσουν»! Μετά από ώρα η οικογένεια κατάφερε να βρει μέσα στο αυτοκίνητό της κάποια λίγα χρήματα, πλήρωσαν και τους άφησαν να περάσουν.

Επιπλέον, σε προηγούμενα διόδια ενώ η διέλευση ήταν ελεύθερη, οι υπάλληλοι ανέβαζαν και κατέβαζαν τη μπάρα σε κάθε αυτοκίνητο που διερχόταν και δεν ήταν λίγοι αυτοί που παραλίγο να χτυπήσουν το όχημά τους στη μπάρα.

Επιπρόσθετα μας ανέφεραν ότι και στα διόδια της Ελευσίνας οι ουρές που έχουν σχηματιστεί είναι τεράστιες, θέτοντας τον κόσμο -που έχει εγκαταλείψει την περιουσία του στο άγνωστο- σε ακόμη μεγαλύτερη ταλαιπωρία.

Οι επιβάτες διαμαρτύρονται έντονα κορνάροντας και φωνάζοντας: «Ανοίξτε τα διόδια» αλλά δεν εισακούονται.

Μάλλον στην κυβέρνηση ξέχασαν ότι να «δώσουν εντολή» για δωρεάν διόδια παντού, την ώρα που ο κόσμος προσπαθεί να φύγει άρον άρον από την οικία του.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter