Καταγγελία στον Ιατρικό Σύλλογο κατά της Ελένης Παπαευαγγέλου – Σιωπή από Πατούλη

Καταγγελία στον Ιατρικό Σύλλογο κατά της Ελένης Παπαευαγγέλου – Σιωπή από Πατούλη

Καταγγελία κατά της προϊσταμένης της νομικής υπηρεσίας του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Ελένης Παπαευαγγέλου, η οποία είναι συγγενής της γνωστής καθηγήτριας Βάνας Παπαευαγγέλου, έχει καταθέσει από τον Δεκέμβριο του 2021 ο διευθυντής της Ορθοπαιδικής του «Ευαγγελισμού», Ματθαίος Τζουρμπάκης, με τον Γιώργο Πατούλη -σύμφωνα με τις πληροφορίες- να… σφυρίζει αδιάφορα.

Κατά τις πληροφορίες, στην καταγγελία του (Αρ. Πρωτ. 25764/13.12.2021) που είχε ως αποδέκτη τον πρόεδρο του ΙΣΑ, ο κ. Τζουρμπάκης ψέγει την προϊσταμένη της νομικής υπηρεσίας επειδή εκπροσωπεί ως πληρεξούσια δικηγόρος άλλο γιατρό, με τον οποίο βρίσκεται σε αντιδικία για την κατάληψη της θέσης Συντονιστή Διευθυντή Ορθοπαιδικής στο Γ.Ν.Α. «Ευαγγελισμός».

Επιπλέον, στηλιτεύει ότι η κ. Παπαευαγγέλου «εξωδίκως η κ. Παπαευαγγέλου έχει εμφανιστεί αυτοπροσώπως σε συνεδριάσεις του Συμβουλίου Κρίσεων Διευθυντών ΕΣΥ στον Ευαγγελισμό, προκειμένου να υποστηρίξει τις θέσεις του κ. Γάρναβου εναντίον μου».

Κατά τον κ. Τζουρμπάκη, εγείρεται ζήτημα ηθικής τάξεως, αφού η ιδιότητα της κ. Παπαευαγγέλου στον ΙΣΑ «δεν συνάδει με το να εκπροσωπεί -δικαστικά ή εξώδικα- μέλη του ΙΣΑ εναντίον άλλων μελών του ΙΣΑ, γεγονός που αντίκειται σε κάθε επαγγελματική δεοντολογία».

Μάλιστα, ο ορθοπεδικός αφήνει υπόνοιες στην καταγγελία του για παγιωμένη πρακτική, καθώς ζητά να ερωτηθούν τα μέλη του ΙΣΑ εάν υπάρχουν και άλλοι συνάδελφοι του που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα με αυτόν, με σκοπό να καταδειχθεί το μέγεθος του προβλήματος.

«Σιωπά ο Πατούλης»

Καλά ενημερωμένες πηγές περιγράφουν με μελανά γράμματα τον τρόπο διαχείρισης της καταγγελίας από τον πρόεδρο του ΙΣΑ. Συγκεκριμένα, τονίζουν πως ο κ. Πατούλης όχι μόνο αδιαφορεί πλήρως και τηρεί σιγή ιχθύος, αλλά προσπαθεί να μεταβιβάσει την ευθύνη απάντησης σε υφισταμένους του.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter