Καταγγελία ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας: Διόρισαν δικαστικό αντιπρόσωπο τον δήμαρχο Ν. Πηλίου και στέλεχος της ΝΔ

Καταγγελία ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας: Διόρισαν δικαστικό αντιπρόσωπο τον δήμαρχο Ν. Πηλίου και στέλεχος της ΝΔ
Πηγή φωτογραφίας: Facebook.com

Τον διορισμό του δημάρχου Ν. Πηλίου και γνωστού στελέχους της Νέας Δημοκρατίας, Μιχάλη Μιτζικού, ως δικαστικού αντιπροσώπου για τις εκλογές της Κυριακής και μάλιστα σε εκλογικό τμήμα του Ν. Πηλίου, καταγγέλλει με ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας, και ζητά την άμεση απόσυρση του, κάνοντας λόγο για «απαίτηση κάτι παραπάνω από αυτονόητη».

«Φαίνεται πως στην ΝΔ αποφάσισαν πως δεν υπάρχει λόγος να τηρούνται ούτε τα στοιχειώδη προσχήματα αμερόληπτης διεξαγωγής της εκλογικής διαδικασίας» σημειώνουν από τον ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας.

«Κάθε μέρα αποδεικνύεται πως η αλαζονεία που το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαίου δημιούργησε στην ΝΔ, είναι επικίνδυνη για την ομαλή λειτουργία των δημοκρατικών θεσμών» καταλήγει η ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

«Απίστευτο και όμως αληθινό: ο Μ. Μιτζικός, δικαστικός αντιπρόσωπος για τις εκλογές της Κυριακής

Ανακοίνωση του γραφείου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας για τον διορισμό του Μ. Μιτζικού, δημάρχου Ν. Πηλίου, ως δικαστικού αντιπροσώπου, και μάλιστα σε εκλογικό τμήμα του Ν. Πηλίου, στις εκλογές της Κυριακής.

Πέρα από τα όρια του εξωφρενικού είναι η είδηση ότι το γνωστό στέλεχος της ΝΔ και νυν Δήμαρχος Νότιου Πηλίου Μιχάλης Μιτζικός διορίστηκε δικαστικός αντιπρόσωπος για τις εκλογές της Κυριακής σε εκλογικό τμήμα του Δήμου Νότιου Πηλίου.

Φαίνεται πως στην ΝΔ αποφάσισαν πως δεν υπάρχει λόγος να τηρούνται ούτε τα στοιχειώδη προσχήματα αμερόληπτης διεξαγωγής της εκλογικής διαδικασίας.

Η άμεση απόσυρση του από αυτή τη θέση είναι μια απαίτηση κάτι παραπάνω από αυτονόητη.

Κάθε μέρα αποδεικνύεται πως η αλαζονεία που το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαίου δημιούργησε στην ΝΔ, είναι επικίνδυνη για την ομαλή λειτουργία των δημοκρατικών θεσμών».

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter