Καταγγελία Τζανακόπουλου: Αστοχία λόγω των ημερών ή διαστρέβλωση; (Video)

Καταγγελία Τζανακόπουλου: Αστοχία λόγω των ημερών ή διαστρέβλωση; (Video)

“Κάποιοι ανακάλυψαν “έξοδο στις αγορές το α’ τρίμηνο του ’17”. Λόγω των ημερών, το εκλαμβάνουμε ως απλή αστοχία και όχι ως εσκεμμένη διαστρέβλωση».

 Αυτό σημειώνει ο Δημήτρης Τζανακόπουλος σε ανάρτησή του στο Twitter, σχολιάζοντας διαστρέβλωση, εκ μέρους μερίδας ΜΜΕ, αναφοράς που είχε κάνει στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που είχε παραθέσει κατά την περιοδεία του στην Κόρινθο, την περασμένη Τετάρτη.

Ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος παραθέτει στην ανάρτησή του και το βίντεο με τη σχετική αναφορά του που παρερμηνεύτηκε και η οποία αφορούσε στο χρονοδιάγραμμα των βημάτων για την ολοκλήρωση του προγράμματος, την έξοδο από την κρίση και την επιτροπεία.

 Ως προς το επίμαχο σημείο, ο κ. Τζανακόπουλος ανέφερε ότι στόχος του χρονοδιαγράμματος είναι η «ένταξη στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2017» και εν συνεχεία, απαριθμώντας τα επόμενα βήματα, αναφέρθηκε σε δοκιμαστικές εξόδους στις αγορές.

Συγκεκριμένα, μιλώντας για το χρονοδιάγραμμα που έχει θέσει η κυβέρνηση, είπε ότι αυτό είναι: «Κκλείσιμο της β’ αξιολόγησης, ένταξη στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2017, έτσι ώστε να κάνουμε δοκιμαστικές εξόδους στις αγορές και να προετοιμαστούμε για την τελική ανάκτηση της οικονομικής μας κυριαρχίας με το τέλος του προγράμματος τον Αύγουστο του 2018».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter