Καταγγελία Τζανακόπουλου για ύβρεις της Βούλτεψη μπροστά σε όλη τη Βουλή (Video)

Καταγγελία Τζανακόπουλου για ύβρεις της Βούλτεψη μπροστά σε όλη τη Βουλή (Video)

Επεισόδιο σημειώθηκε μεταξύ Δημήτρη Τζανακόπουλου και Σοφίας Βούλτεψη, με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ να καταγγέλλει την πρώην υπουργό για πρωτοφανή υβριστική επίθεση τόσο κατά του ιδίου όσο και κατά της Σίας Αναγνωστοπούλου. Διαψεύδει τα πάντα η Σοφία Βούλτεψη.

«Άναψαν» τα αίματα στην Ολομέλεια της Βουλής, με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να κατηγορούν την Σοφία Βούλτεψη για αήθη συμπεριφορά που εξόργισε ακόμα και τον προεδρεύοντα της Ολομέλειας, Χαρ. Αθανασίου. Κατά την τοποθέτησή του Γ. Κουμουτσάκου στην Ολομέλεια, ο αν. υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου ευχαρίστησε μία σειρά από χώρες για τη συνεργασία τους με την Ελλάδα για το μεταναστευτικό. Σε εκείνο το σημείο, από τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ ακούστηκε η προτροπή να ευχαριστήσει και τον ακροδεξιό πρωθυπουργό της Ουγγαρίας, Βίκτορ Όρμπαν. Η παραίνεση αυτή αποτέλεσε την αιτία της έκρηξης της Σοφίας Βούλτεψη.

Η πρώην κυβερνητική εκπρόσωπος της κυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου σηκώθηκε από το έδρανό της και κατευθύνθηκε προς αυτά της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Έβγαλε το κινητό της και έδειχνε στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ φωτογραφία που απεικονίζει τον Αλέξη Τσίπρα (όταν ήταν πρωθυπουργός) να κάνει χειραψία με τον Βίκτορ Όρμπαν. Τότε, σύμφωνα με την καταγγελία του Δ. Τζανακόπουλου, η βουλευτής της ΝΔ έστειλε μια… βόλτα μέχρι τον διάολο τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ απευθυνόμενη στην Σία Αναγνωστοπούλου (όπως η ίδια υποστηρίζει) είπε: «Τρελάθηκες μωρή;».

«Όλα είναι ψέματα»

Η Σ. Βούλτεψη αμέσως μετά το σκηνικό επισκέφτηκε τα γραφεία των κοινοβουλευτικών συντακτών, υποστηρίζοντας πως όλα όσα αναφέρουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι ψευδή και ότι εκείνη δεν εξύβρισε και δεν μίλησε απρεπώς εναντίον των πολιτικών της αντιπάλων.

Πάντως, όπως γίνεται εμφανές και στο παρακάτω βίντεο, η συμπεριφορά της Σ. Βούλτεψη έβγαλε από τα ρούχα του και τον προεδρεύοντα, Χαρ. Αθανασίου. «Κυρία Βούλτεψη, σας παρακαλώ! Φεύγουμε από τα έδρανά μας; Μα είναι δυνατόν; Υπάρχουν και κανόνες…» φώναξε ο προεδρεύων, ζητώντας να αγνοηθεί το επεισόδιο και να μην καταγραφεί τίποτα στα πρακτικά.

Δείτε το βίντεο: 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter