Καταγγελία Βασιλακόπουλου: Διαφορετική η εκδοχή του ιδιοκτήτη της ταβέρνας για το γεγονός

Καταγγελία Βασιλακόπουλου: Διαφορετική η εκδοχή του ιδιοκτήτη της ταβέρνας για το γεγονός

Επεισόδιο μεταξύ των ιδιοκτητών μιας ταβέρνας στην Καλαμπάκα και του καθηγητή Πνευμονολογίας Θεόδωρου Βασιλακόπουλου σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, όπως κατήγγειλε ο ίδιος ο καθηγητής.

Ο κ. Βασιλακόπουλος είχε μεταβεί στην περιοχή με ομάδα πνευμονολόγων προκειμένου να λάβουν μέρος σε ιατρικό συνέδριο. Συγκεκριμένα βρέθηκε μαζί με 20-25 πνευμονολόγους σε ταβέρνα στο Καστράκι Καλαμπάκας, όπου έγινε στόχος του ιδιοκτήτη και του γιου του επειδή ζητήθηκε να γίνει έλεγχος για πιστοποιητικά εμβολιασμού.

Ωστόσο σύμφωνα με άλλα δημοσιεύματα, το συνέδριο διοργάνωσε φαρμακευτική εταιρεία η οποία είχε κλείσει το συγκεκριμένο τραπέζι στους πνευμονολόγους σε ταβέρνα στο Καστράκι Καλαμπάκας και μάλιστα είχε διαμηνύσει στον επιχειρηματία πως δεν χρειάζεται να ελεγχθούν για πιστοποιητικά εμβολιασμού αφού όλοι τους ήταν εμβολιασμένοι. Έτσι οι γιατροί μπήκαν στο εστιατόριο χωρίς να γίνει έλεγχος και κάθισαν στο τραπέζι τους.

Σύμφωνα δε με πελάτες οι οποίοι βρίσκονταν εκεί, ο επιχειρηματίας ζητούσε πιστοποιητικά εμβολιασμού σε όποιον ήθελε να καθίσει σε κάποιο τραπέζι. Μόνο στη συγκεκριμένη ομάδα του Βασιλακόπουλου δεν ζήτησε αφού η εταιρεία του είχε πει πως δεν υπήρχε πρόβλημα.

Αφού λοιπόν οι γιατροί έφαγαν, κάποιος από την παρέα του καθηγητή ζήτησε στον ιδιοκτήτη να προχωρήσει σε ελέγχους δεδομένου ότι στη δικιά του παρέα δεν είχε γίνει έλεγχος.

Μαρτυρίες πελατών αναφέρουν πως ο επιχειρηματίας τους εξήγησε πως έχει κάνει έλεγχο σε όλους όσους βρίσκονταν εντός αλλά οι γιατροί συμπεριφέρθηκαν απρεπώς με αποτέλεσμα ο κόσμος να αρχίσει να αγανακτεί. Στη συνέχεια υπήρξε ένταση μεταξύ των δύο πλευρών.

Ποιος από τους γιατρούς έκανε την παρατήρηση;

Να σημειωθεί δε ότι ο κ. Στέλιος Λουκίδης, Πρόεδρος της Πνευμονολογικής Εταιρείας μιλώντας στο Open αποκάλυψε πως αυτός ήταν που έκανε την παρατήρηση σε ταβέρνα για τον μη έλεγχο των πιστοποιητικών εμβολιασμού που οδήγησε στην επίθεση σε βάρος του Θεόδωρου Βασιλακόπουλου, ενώ ζήτηση να υπάρξει αποκλιμάκωση από το όλο γεγονός.

«Κοιτάξτε αυτό που θα ήθελα να πω είναι ότι πρέπει να αποκλιμακώσουμε λίγο το γεγονός και κυρίως πρέπει να σκεφτούμε όλοι ότι είμαστε ένα μέρος μίας προσπάθειας που έχει ξεκινήσει εδώ και περίπου δύο χρόνια. Αυτό το μέρος της προσπάθειας δεν είμαι μόνο εγώ που δουλεύω στο Αττικό και μπορεί να βλέπω τους αρρώστους, δεν είναι ο γιατρός ο ειδικευόμενος που κάνει δουλειά παραπάνω από το δικό του, δεν είναι η νοσηλεύτρια, δεν είναι η καθαρίστρια που καθαρίζει το θάλαμο. Είμαστε όλοι. Και μέρος της προσπάθειας είναι η κοινωνία», είπε αρχικά ο κ. Λουκίδης.

«Συνέβη απλώς πως εχθές, σε μία επίσκεψη που κάναμε το μεσημέρι στα πλαίσια ενός συνεδρίου σε μία τοπική ταβέρνα και στην οποία κάναμε μία πολύ ευγενική παρατήρηση στο ότι έπρεπε να έχουν ελεγχθεί τα πιστοποιητικά εμβολιασμού, γιατί παρατηρήσαμε ότι δεν ελέγχονταν, υπήρξε μία πολύ έντονη αντίδραση από την πλευρά των ιδιοκτητών. Αντέδρασαν πάρα πολύ έντονα. Δεν έγινε έλεγχος» σημείωσε.

Ο κ. Λουκίδης επιβεβαίωσε πως αυτός ήταν που «πολύ ήρεμα και πολύ ευγενικά» έκανε την παρατήρηση και ανέφερε για τον κ. Βασιλακόπουλο είπε ότι απλά μετά «υπήρχε μία έντονη αντιπαράθεση και υπήρχε καθαρά μία στόχευση απέναντι στο πρόσωπό του. Φαινόταν αυτό το πράγμα. Ήταν πράγματα που ήταν πάρα πολύ άσχημα (σ.σ. αυτά που ειπώθηκαν)».

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter