Καταγγελία: Χωρίς κλιματισμό εν μέσω καύσωνα ασθενείς με κορονοϊό στον 6ο όροφο του Ευαγγελισμού

Καταγγελία: Χωρίς κλιματισμό εν μέσω καύσωνα ασθενείς με κορονοϊό στον 6ο όροφο του Ευαγγελισμού

Χωρίς κλιματισμό βρίσκονται ασθενείς με COVID-19 στον 6ο όροφο του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός». Η κατάσταση είναι ιδιαίτερα ανησυχητική τόσο για τους ασθενείς που παλεύουν κυριολεκτικά για τη ζωή τους, όσο και για τους υγειονομικούς που τους περιθάλπουν.

Η καταγγελία που κοινοποιήθηκε και στο documentonews.gr είναι αναρτημένη στον προσωπικό λογαριασμό του καταγγέλλοντα στο Facebook. Όπως αναφέρει:

«12 το μεσημέρι και ήδη στους θαλάμους Covid19 στον Ευαγγελισμό  όπου τα κλιματιστικά δεν δουλεύουν η θερμοκρασία είναι 32 με 33 βαθμούς. Απελπισμένοι οι εργαζόμενοι και το προσωπικό, συνιστούν να ρίχνουμε νερά στο πρόσωπο μην πάθουμε θερμοπληξία κατά την διάρκεια της δύσκολης μέρας».

Το πρόβλημα καταγράφηκε για πρώτη φορά το περασμένο Σάββατο (31/7) στην Αυγή όπου σύμφωνα με το δημοσίευμα «σε δύο αίθουσες με περιστατικά Covid δεν λειτουργούσαν τα κλιματιστικά». Συγκεκριμένα, όπως κατήγγειλαν εργαζόμενοι «οι τεχνικές υποδομές του νοσοκομείου παρουσιάζουν χρόνια προβλήματα».

Υπενθυμίζουμε ότι δεν είναι πρώτη φορά που ο Ευαγγελισμός απασχολεί τη δημόσια γνώμη αφού στις 9/6 η ΜΕΘ-1 του Ευαγγελισμού είχε μείνει χωρίς ρεύμα εν μέσω γενικής εφημερίας όπως κατήγγειλε στον 902.gr ο τότε πρόεδρος του Σωματείου των εργαζομένων στο Νοσοκομείο, Ηλίας Σιώρας, δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα στην δραστηριότητα του νοσοκομείου.

Το documentonews.gr, όπως όφειλε, απευθύνθηκε στη διοίκηση του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» για κάποιο σχόλιο, δίχως όμως να λάβει κάποια απάντηση.

Μυστικά & Documento

19/09/2021, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
Documento Newsletter