Καταγγελίες για συνεχείς διακοπές ρεύματος στο Περιστέρι – Ταλαιπωρία εν μέσω καύσωνα

Καταγγελίες για συνεχείς διακοπές ρεύματος στο Περιστέρι – Ταλαιπωρία εν μέσω καύσωνα

Εκνευρισμό και απίστευτη ταλαιπωρία έχουν προκαλέσει όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι του Περιστερίου στο Documentonews.gr οι συνεχείς και απροειδοποίητες διακοπές ρεύματος που συμβαίνουν από το πρωί της Πέμπτης 1 Ιουλίου μέχρι και τώρα.

Οι κάτοικοι της περιοχής την πιο θερμή μέρα του χρόνου δεν μπορούσαν να κάνουν χρήση κλιματιστικών και άνθρωποι υποστηριζόμενοι από μηχανήματα αγωνιούν μην συμβεί κάτι κακό στην υγεία τους. Την ίδια ώρα μαγαζιά δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν πελάτες που θέλουν να πληρώσουν με κάρτα, ενώ η ενημέρωση που υπάρχει από τη ΔΕΗ είναι το λιγότερο ελλιπής.

Οι συνεχείς διακοπές ρεύματος σημειώνονται από το πρωί της Πέμπτης από τις 3μμ μέχρι τις 8μμ και από τις 8μμ έως και τώρα γίνονται συνεχόμενες διακοπές ανά τέταρτο.

Μάλιστα σε επικοινωνία των κατοίκων με την ΔΕΗ η απάντηση ήταν, ότι πραγματοποιούνται εργασίες του δικτύου και ότι η ηλεκτροδότηση θα αποκατασταθεί σύντομα. Ωστόσο οι κάτοικοι ανησυχούν πλέον για τις συσκευές τους, που κινδυνεύουν από τις συνεχείς και απότομες διακοπές ρεύματος, καθώς οι σύντομες επαναφορές, έχουν ως αποτέλεσμα να υποστούν βλάβη πολλές από αυτές.

Αξιοσημείωτο είναι επίσης όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι ότι συγκεκριμένα στην οδό Ξενίας και ξεκινώντας από το ύψος του Αττικού νοσοκομείου, φτάνοντας μέχρι την Λεωφόρο Θηβών, η διακοπή ρεύματος υφίσταται μόνο από την μία πλευρά της οδού.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter