Καταγγελίες Καπερνάρου: «Ποιοι φοβούνται, να μη «καούν» από την πυρκαγιά στο Μάτι;»

Βαριές καταγγελίες του δικηγόρου Βασίλη Καπερνάρου για την ματαίωση, ελλείψει απαρτίας, την περασμένη Πέμπτη, της σύγκλησης της Ολομέλειας Εφετών προκειμένου να οριστεί εφέτης-ειδικός ανακριτής για την περαιτέρω διερεύνηση της μεγάλης δικογραφίας για την φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Ο κ. Καπερνάρος ο οποίος εκπροσωπεί την κ. Βουκάκη – Φύτρου, η οποία έχασε την 23/07/2018 τον σύζυγο και τα δύο ανήλικα τέκνα της, στην πυρκαγιά στο Μάτι αναρωτιέται σε σχετική ανακοίνωση του:

«Τι συνέβη και ματαιώθηκε η προσδιορισθείσα Ολομέλεια του Εφετείου Αθηνών και πώς εξηγείται η απουσία του απαραιτήτου αριθμού των Δικαστικών Λειτουργών για την σχετική απαρτία (σύμφωνα με το νόμο) και των οποίων η προσέλευση αποτελεί δεσμία υπηρεσιακή υποχρέωση;

- Πότε θα προσδιορισθεί η εκ νέου σύγκλιση της Ολομελείας;

- Ποιοι φοβούνται, να μη «καούν» από την πυρκαγιά στο «Μάτι» και ποιοι κρύβονται πίσω από, ενδεχομένως, έκνομες ενέργειες παρεμβάσεων στη Δικαιοσύνη και της υπονόμευσης του Κράτους Δικαίου;»

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.